crypto stijgt
Altcoin

3 Crypto’s die enorm in waarde kunnen stijgen in 2024

Elke bull run stijgen bepaalde crypto munten met duizenden procenten. Vooral de rally van 2021 was opmerkelijk, met Bitcoin (BTC) die een historisch hoogtepunt van circa $69.000 bereikte. Binnen deze periode sprongen bepaalde altcoins eruit, zoals Shiba Inu (SHIB), dat een verbluffende waardestijging van 1.500.000% realiseerde in slechts enkele maanden.

De verwachting is dat de volgende bullrun rond 2025 zal plaatsvinden, en dit biedt nieuwe kansen voor investeerders die goed opletten. De cruciale vraag blijft echter: welke altcoins bieden het meeste groeipotentieel? In dit artikel duiken we dieper in deze kwestie om antwoorden te vinden.

1. Optimism (OP)

De eerste cryptomunt die een aanzienlijk groeipotentieel heeft voor een opmerkelijke koersstijging, is Optimism (OP). Als een geavanceerde Layer-2 (L2) schalingsoplossing voor het Ethereum (ETH) netwerk, benut Optimism de technologie van Optimistic Rollups.

Deze methode is van cruciaal belang voor het samenbrengen van meerdere transacties in één transactie op het Ethereum-hoofdnetwerk, wat leidt tot een aanzienlijke vermindering van de benodigde data voor verwerking en opslag op de blockchain.

Dit proces resulteert niet alleen in hogere transactiesnelheden maar zorgt ook voor lagere kosten, waardoor Optimism zich onderscheidt als een sterke kanshebber voor significante waardestijgingen in de toekomst.

2. Sei (SEI)

Een andere cryptomunt die opvalt vanwege zijn groeipotentieel is Sei (SEI). Dit baanbrekende Layer-1 (L1) project introduceert vernieuwingen die de werking van gedecentraliseerde exchanges (DEX’s) fundamenteel veranderen.

Het Sei-netwerk is gelanceerd in 2023 en heeft zich ten doel gesteld DEX’s te transformeren met ongekende snelheid, schaalbaarheid en veiligheid.

Kort na zijn debuut heeft het project al indruk gemaakt door de 50e positie te bemachtigen in de top 100 van cryptomunten, gemeten naar marktkapitalisatie. Dit maakt Sei een project om in de gaten te houden, zeker met het oog op toekomstige bullish marktontwikkelingen.

3. Manta Network (MANTA)

Tot slot belichten we Manta Network (MANTA) als een potentiële stijger in de cryptomarkt. Net als Optimism functioneert Manta Network als een Layer-2 (L2) oplossing, maar dan met een unieke twist. Het project is opgericht door een indrukwekkend team van experts afkomstig van vooraanstaande instituten zoals Harvard en MIT.

Manta Network onderscheidt zich door het introduceren van twee complementaire blockchainoplossingen: Manta Pacific en Manta Atlantic. Manta Pacific, een L2-oplossing voor Ethereum, biedt een schaalbaar en kosteneffectief platform specifiek voor het ontwikkelen van ZK-applicaties die compatibel zijn met de Ethereum Virtual Machine (EVM). Deze innovatieve benadering positioneert Manta Network als een opvallende kandidaat voor significante groei.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Manta Network of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Groot insider-verkoopschandaal bij Solana-rivaal Sui
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Altcoins floreren terwijl Bitcoin koers stijgt: Dit zijn de grootste crypto-winnaars van de week
Meer nieuws

Meest gelezen

Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Crypto analist: Alle signalen staan op ‘Mega-Groen’ voor Bitcoin
Tesla verplaatst $765 miljoen aan Bitcoin, grote verkoop op komst?
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk