InQubeta
Persbericht

7 Altcoins om deze week in de gaten te houden: inzichten van een bekende analist

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Voor crypto-enthousiastelingen neemt de opwinding toe. Gezien de opmerkelijke prestaties van de voorgaande weken, wordt niet verwacht dat deze nieuwe week anders zal zijn. Met het opbouwen van momentum zullen we deze week zeven altcoins bespreken om naar te kijken, volgens een prominente analist, waaronder Solana (SOL), Injective (INJ), Ripple (XRP), Fantom (FTM), Polygon (MATIC), Chainlink en InQubeta (QUBE).

Dit inzichtelijke persbericht legt uit waarom dit de beste munten zijn om in te investeren. Laten we beginnen.

InQubeta (QUBE): de beste ICO

InQubeta (QUBE) wordt geprezen als de beste ICO van 2023. Tot nu toe is er maar liefst $6,7 miljoen opgehaald. Ondertussen zal het volgens een topexpert voor het einde van de week de mijlpaal van $7 miljoen aan fondsenwerving bereiken.

De innovatie en het duizelingwekkende groeipotentieel zijn de belangrijkste redenen achter de sterke stijging van de deelname aan de voorverkoop. Het heeft tot doel het fondsenwervingsprobleem in de AI-sector op te lossen door het eerste crowdfundingplatform voor AI-startups via cryptocurrency te worden. De voorverkoop bevindt zich in de zesde fase en een token kost slechts $0,01925. Volgens een prominente analist zal het na de lancering met 50x stijgen, waardoor het wordt gepositioneerd als de beste nieuwe crypto om in te investeren.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Solana (SOL): een toonaangevend Blockchain-platform

Solana (SOL) is een prominent blockchainplatform dat gedecentraliseerde financiële (DeFi) oplossingen biedt. Hoewel het niet zo populair is als Ethereum, is Solana toch een topkeuze voor projecten en ontwikkelaars die op zoek zijn naar innovatieve DeFi-oplossingen.

In het licht van de prestaties dit jaar – een groei van 400% dit jaar – was Solana een van de grootste sterren in 2023. Dat is nog niet alles. Solana heeft een aanzienlijk opwaarts potentieel, waardoor het een van de beste munten is om in te investeren en om deze week in de gaten te houden.

Injectief (INJ): het opwaartse traject behouden

Injective (INJ) is een blockchain-platform dat DeFi-applicaties, uitwisselingen, voorspellingsmarkten en leenprotocollen mogelijk maakt. Dankzij de kritische gebruiksscenario’s schoot het dit jaar omhoog. Met enorme ruimte voor adoptie en groei is Injective een goede crypto om te kopen.

Bovendien lijkt het momentum niet te vertragen. Injective begint de week met een sterke basis en is een van de beste altcoins om deze week in de gaten te houden. Als u longposities wilt aanhouden, is Injective een goede optie om te overwegen.

Ripple (XRP): dreigende prijsstijging

Ripple (XRP) werd door een gerenommeerde analist bestempeld als het meest ondergewaardeerde token. Volgens de voorspellingen zal het de komende dagen of weken omhoogschieten. Dit maakt XRP een munt om niet over het hoofd te zien.

Alhoewel XRP momenteel een lichte prijsdaling kent, wordt verwacht dat XRP binnenkort een comeback zal maken. Dus als je mee wilt doen aan de bullish golf van deze week, is XRP een aantrekkelijke optie. Bovendien speelt het een cruciale rol in de crypto-ruimte: grensoverschrijdende transacties, waardoor het een uitstekende investering is voor zowel de korte als de lange termijn.

Fantom (FTM): Innovatieve DeFi-oplossingen

Fantom (FTM) is ontworpen als de ‘Ethereum-killer’ en heeft de hype waargemaakt. Het blockchain- en slimme contractplatform kent een gestage acceptatie en groei. Op dit moment is Fantom een populaire bestemming voor innovatieve DeFi-oplossingen.

Het is onlangs de prijszone van $0,3 binnengegaan en volgens een voorspelling van analisten zal het de jaarhandel eindigen op $0,5. Gezien het opwaartse potentieel is Fantom een munt om in de gaten te houden. Dus als u deze week een longpositie aanhoudt, kunt u Fantom overwegen.

Polygon (MATIC): een potentiële topwinnaar deze week

Polygon (MATIC) staat bekend om zijn schaaloplossing en het faciliteren van de creatie van gedecentraliseerde applicaties (dApps). In het laag-2-ecosysteem valt Polygon op als favoriet.

De cryptocurrency streeft ernaar om vóór eind 2023 $1 te bereiken. Met de huidige waardering van $0,8 vormt Polygon een goed instappunt. Beleggers zijn momenteel in een razernij en stapelen Polygon op, waardoor het wordt gepositioneerd als een van de beste crypto’s die je nu kunt kopen.

In het blockchain-ecosysteem onderscheidt Chainlink (LINK) zich door zijn innovatieve oplossing. Het heeft tot doel alle gegevens van de wereld naar de blockchain te brengen en communicatie tussen off-chain data en slimme contracten mogelijk te maken.

Gezien het bovenstaande staat Chainlink op het punt een vloedgolf van adoptie te ervaren. De prijs is in een stroomversnelling gekomen, en deze week zou het kunnen zijn dat hij explodeert. Om geen enorme winsten te missen, wil je misschien Chainlink eens bekijken.

Conclusie

De zeven altcoins die je deze week in de gaten moet houden zijn volgens een topanalist Solana, Injective, XRP, Fantom, Polygon, Chainlink en InQubeta. Als u uzelf wilt positioneren voor aanzienlijke winsten, zijn dit de cryptocurrencies die u moet overwegen.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit je aan bij de InQubeta-communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.