Ripple, xrp, fork
Ripple

Aantal Ripple adressen piekt op de vooravond van de Spark Airdrop

Vandaag maakt het Flare netwerk een ‘snapshot’ van de Ripple-blockchain om uit te zoeken hoe het de Spark tokens zal verdelen.


Gratis spark tokens voor XRP houders

Het aantal XRP whales heeft een recordhoogte bereikt voorafgaand aan de Spark airdrop. Alle XRP houders die hun tokens op bepaalde exchanges en wallets hebben staan, krijgen gratis Spark-tokens.

Onderzoek van Santiment laat zien dat het aantal grote XRP wallets, met meer dan 10 miljoen tokens is gestegen tot een recordhoogte van 339.

De Spark Airdrop is een marketing initiatief van het Flare Network. Het gaat alle XRP houders die hun tokens hebben staan op exchanges zoals Coinbase, Binance en Kraken gratis SPARK tokens geven. Daarnaast gaat het ook gratis tokens geven aan deelnemende wallets, waaronder Ballet, Exodus en Ledger.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Tot 11 juni 2021 om tokens te claimen

Vandaag, 12 december maakt, Flare een momentopname van de XRP blockchain om te bepalen wie de tokens krijgt. Exchanges zullen het geld namens hun klanten claimen en op een later tijdstip uitdelen. Degenen die XRP in hun eigen wallet hebben, moeten uiterlijk op 11 juni 2021 hun claims indienen bij Flare.

Om te berekenen hoeveel Spark tokens Flare elke in aanmerking komende wallet zal crediteren, deelt Flare het aantal XRP tokens van in aanmerking komende wallets door het totale aantal XRP tokens.

Van de noemer trekt Flare het aantal XRP’s dat eigendom is van Ripple en eventuele XRP’s op niet deelnemende exchanges af. Om het definitieve cijfer te bereiken, vermenigvuldigt Flare de som van die berekening met 45 miljard.

Spark is het native token van Flare. Flare is een smart contractplatform dat blockchains helpt om op een betrouwbare manier met andere blockchains te communiceren. Bovendien zal Flare de tokens pas gaan verdelen zodra het Flare-netwerk live gaat. Flare verwacht zijn netwerk in de eerste helft van 2021 te lanceren.