Bitcoin

Als Bitcoin deze weerstand doorbreekt lijkt $50K slechts een kwestie van tijd

Bitcoin is er vandaag in geslaagd een prijs van boven de $44K te bereiken. BTC is erin geslaagd zijn langdurige weerstand, die rond de $42k lag, te doorbreken en lijkt nu klaar om de $45K te veroveren. Als dit niveau ook spoedig doorbroken wordt lijkt de grootste cryptomunt ter wereld klaar te zijn om spoedig de $50K te bereiken.

BTC 1D grafiek – Bron: Tradingview

De volgende belangrijke weerstand voor BTC ligt dus op de $45K-grens. Als BTC zijn bullish momentum door weet te zetten en deze grens weet te doorbreken zou de munnt pas weer een grote weerstand tegenkomen op het psychologische $50K niveau.

Sommigen noemen dat nog een brug te ver, maar het sentiment is deze week enorm positief. De beste cryptocurrency is namelijk uit een bijna drie maanden durende prijsslaap gebroken. BTC registreerde zelfs voor het eerst in 4 jaar 10 opeenvolgende dagelijkse groene kaarsen.


Nog meer positief nieuws

Er is nog een positieve factor die meehelpt aan de prijsstijging. Het is namelijk zo dat de Bitcoin-voorraad op exchanges blijft afnemen. Een aanzienlijk deel van de BTC-tokens op exchanges werd de afgelopen week verplaatst. De verplaatsing van de Bitcoins, weg van de exchanges, wordt als een bullish teken beschouwd. Dit aangezien handelaren hun bezit vaak naar lange termijn wallets verplaatsen in afwachting van prijsstijging.

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen