Solana, SOL
Solana

Analist is bullish over twee rivalen van Ethereum

De populaire pseudonieme analist The Crypto Dog is momenteel zeer bullish over twee rivalen van Ethereum. Het gaat om Solana, dat in 2023 als een raket gaat, en het minder bekende smart contract platform Near (NEAR). De laatste munt handelt volgens hem zelfs onder zijn daadwerkelijke waarde.

Near in de top 10?

The Crypto Dog is dusdanig bullish over NEAR, dat hij op termijn een top 10 positie verwacht voor de munt. “Ik had mijn target op 3 dollar staan, maar ik heb het gevoel dat NEAR niet verder zal zakken. Nog steeds is deze munt extreem ondergewaardeerd en een kanshebber voor de top 10. Sterke technologie en voldoende market cap. Het enige wat NEAR nodig heeft is een narratief en wat FOMO onder retail-investeerders.

Een koerspomp kan allebei tegelijkertijd veroorzaken”, aldus The Crypto Dog.

Op het moment van schrijven staat NEAR op plek 22 en vandaag doet de munt het goed. NEAR is de afgelopen 24 uur met 12,23 procent gestegen en de afgelopen zeven dagen zelfs met 84,40 procent.

Dat brengt de koers van de munt momenteel op 4,28 dollar. Voor een top 10 positie moet de market cap echter nog groeien van 4,3 miljard dollar naar tenminste 13,38 miljard dollar (Dogecoin).

Solana heeft nog gas in de tank

Behalve over NEAR is The Crypto Dog ook bullish over Solana. Het smart contract platform is inmiddels opgeklommen tot de 4e plek in de top 10 en blijft maar scoren. Ook vandaag weer staat er een stijging van 6 procent op de borden voor Solana. Daarmee komt het langzaam maar zeker dichterbij Ethereum.

Een paar dagen geleden deelde The Crypto Dog de bovenstaande grafiek voor Solana, met de belangrijke diagonaal (groene lijn) die doorbroken moest worden. Dat is inmiddels gelukt en de Solana koers klokt binnen op 118,85 dollar per token.

Zou Solana in 2024 een echte aanval op Ethereum kunnen openen? Dat kan alleen de tijd ons leren.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana breekt record met 100 miljoen actieve adressen, maar bots en lege wallets werpen schaduw op succes
Standard Chartered: Solana (SOL) gaat beter presteren dan Ethereum en Bitcoin
Crypto analist: Solana zal binnen drie maanden de $260 bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

Tether gaat kapitaal uitlenen aan partijen die handelen in grondstoffen
Rechtszaken kosten crypto-bedrijven $19 miljard in 2024, FTX en Alameda grootste verliezers
AI is een bedreiging voor het financiële systeem
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk