crypto stijgt
Altcoin, Solana

Analist voorspelt gigantische stijgingen voor onbekende cryptomunt

De populaire pseudonieme analist Altcoin Sherpa zegt op Twitter dat hij extreem bullish is over een vrij onbekende munt voor het jaar 2024. Het gaat om de open-source gaming blockchain Beam (BEAM).

“BEAM is naar mijn mening een goede koop. Ik ga deze vasthouden voor 2024. Veel potentiële stijgingen en dit wordt mijn munt voor gaming tijdens deze cyclus (al heb ik ook wat kleinere investeringen gedaan in andere projecten)”, aldus Altcoin Sherpa.

Altcoin Sherpa is ook bullish over Solana

Altcoin Sherpa geeft verder aan dat hij momenteel ZO bullish is over Solana, dat hij bijkoopt, ondanks dat dit misschien niet het goede moment is. Waarom niet? Omdat Solana de afgelopen weken al extreem gestegen is en het niet vreemd zou zijn om een correctie te zijn voor de concurrent van Ethereum.

Maar volgens Altcoin Sherpa ligt het in de lijn der verwachting dat Solana in 2024 blijft klimmen.

“Voor Solana is het waarschijnlijk niet het juiste moment, maar boeiend, ik blijf meer kopen. Ik koop ze nu en stop ze in mijn cold wallet en laat het me rijk maken in 2024”, aldus de analist.

Inmiddels is Solana sinds zijn bericht alweer gestegen van 111 dollar naar het niveau van 120 dollar. Wat dat betreft lijkt de munt nu echt even niet te stoppen. De grote vraag is natuurlijk of Solana de potentie heeft om Ethereum voorbij te schieten in de top 100.

Waarom is hij bullish over Solana?

Altcoin Sherpa is onder andere bullish over Solana, omdat hij veel beginnende investeerders ziet starten op de blockchain. In plaats van Ethereum kiezen veel mensen nu voor Solana als hun eerste smart contract blockchain.

“Wat mijn overtuiging voor Solana nog sterker maakte was het zien van retail-investeerders die voor het eerst met crypto in aanraking kwamen op de blockchain van Solana. Ethereum was onmogelijk vanwege de hoge transactiekosten. Als je een kapitaal van 100 dollar hebt, dan zijn andere blockchains veel goedkoper”, aldus Altcoin Sherpa.

Die theorie ging al langer rond, maar nu zag de analist het met zijn eigen ogen gebeuren en dat overtuigde hem van de potentie van Solana. Het lijkt erop dat nieuwe investeerders vooral kijken naar snelheid en gemak en dat decentralisatie niet op de eerste plaats komt als het over smart contracts gaat.

Dat kan voor Ethereum nog weleens een lastig verhaal worden in 2024…

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana breekt record met 100 miljoen actieve adressen, maar bots en lege wallets werpen schaduw op succes
Standard Chartered: Solana (SOL) gaat beter presteren dan Ethereum en Bitcoin
Crypto analist: Solana zal binnen drie maanden de $260 bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Bitcoin koers stijgt boven $64.000: $100 miljoen aan shortposities geliquideerd in mogelijk begin van Uptober
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk