Solana, SOL
Solana

Analist voorspelt nieuw koersrecord Solana van $360

De populaire pseudonieme analist Inmortal heeft gigantisch veel vertrouwen in de toekomst van Solana (SOL) en verwacht dat de munt aan het begin van 2025 op een koers van 360 dollar staat. Volgend jaar zou de concurrent van Ethereum volgens Inmortal al richting een nieuwe all-time high kunnen gaan.

Bullish over Solana

De analist voorspelt zelfs dat Solana dit jaar nog naar de koers van 100 dollar kan stijgen. Op het moment van schrijven klokt Solana binnen op een koers van 62,87 dollar, dus wat dat betreft zou de munt nog een boel te stijgen hebben in de laatste weken van 2023.

Op basis van de bovenstaande grafiek lijkt het alsof Solana de grootste delen van zijn winsten in de tweede helft van 2024 zal boeken.

Dat is natuurlijk na de volgende Bitcoin halving, die voor april 2024 op de planning staat. Gezien de geschiedenis van de markt is dat geen gekke voorspelling, omdat Bitcoin meestal pas na de halving aan zijn spectaculaire koersexplosies begint.

Maar het zou zomaar kunnen dat de markt ditmaal ander reageert op de halving, omdat iedereen die hoge verwachtingen heeft en dat misschien nu al in de koers verwerkt wordt.

Wat is de all-time high van Solana?

De huidige all-time high van Solana ligt rond de koers van 260 dollar. Dat betekent dat de munt nog een boel te stijgen heeft voordat we weer op dat niveau zijn. Die all-time high werd ongeveer gelijktijd met die van Bitcoin bereikt in november 2021, zo blijkt uit de data van CoinGecko.

Op basis van de grafiek van Inmortal moet de Solana koers rond het begin van 2025 dus zijn piek vinden op de 360 dollar. Wat er daarna gaat gebeuren met de munt is op basis van de grafiek niet duidelijk.

Mogelijk begint er dan weer een nieuwe bearmarkt, want het kan natuurlijk niet altijd feest blijven. Ook moeten we nog maar afwachten of we daadwerkelijk richting een bullmarkt gaan.

Misschien moeten we nog even geduld hebben, zo bleek ook in maart 2020. Destijds viel de koers ook hard naar beneden, nadat we in 2019 redelijk presteerden met Bitcoin. De financiële markt blijft een onvoorspelbaar beestje.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana’s verborgen groeipotentieel: Waarom het nog lang niet klaar is met stijgen
De 4 belangrijkste factoren achter de snelle stijging van de Solana koers
‘Deze Ethereum-rivaal kan nog VEEL verder stijgen’
Meer nieuws

Meest gelezen