Laptop
Altcoin

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging

Als we de analisten van Santiment mogen geloven, dan is er momenteel één op Ethereum gebaseerde altcoin die bullish signalen afgeeft. Het gaat om Aave (AAVE), een DeFi-leenprotocol dat momenteel meerdere bullish divergenties in zijn grafiek laat zien. Dat het goed gaat met Aave blijkt wel uit de stijging die het over de afgelopen 24 uur liet zien.

Over de afgelopen 24 uur staat er voor de Aave koers namelijk een stijging van 12,34 procent op de borden.

Grote wallets kopen AAVE

Santiment weet te vertellen dat de 150 grootste AAVE wallets momenteel 9,61 miljoen tokens bezitten. Daarmee komt deze statistiek op het hoogste niveau in vijf maanden tijd te staan.

Verder is er sprake van een zeer bullish divergentie.

“De RSI van AAVE is onder de 40 terechtgekomen, wat historisch gezien een niveau is waarop de koersen weer opspringen”, aldus Santiment.

De Relative Strength Index (RSI) is een tool uit de technische analyse waarmee het mogelijk is om het momentum van een asset te bepalen. In dit geval lijkt dat volgens Santiment weer de goede kant op te vallen voor het decentrale leenprotocol.

Interessant ontwikkeling voor Cardano

Verder zien de analisten een interessante ontwikkeling plaatsvinden op het netwerk van Cardano. Ongeveer vier weken geleden viel het aantal wallets met een positieve balans op de blockchain van Cardano hard naar beneden.

“Het Cardano netwerk verloor op 17 november plotseling 34.900 wallets met een positieve balans. Vrijwel alle wallets hadden een balans van 1 tot 10 Cardano. Al is het nog maar de vraag hoe relevant dat is. Tegen de huidige Cardano koers van 0,6369 dollar gaat dat immers om minimale bedragen.

Maar zoals je kunt zien is Cardano sinds dat moment wel aan een gigantische koersexplosie van meer dan 65 procent begonnen. Over de afgelopen week gemeten staat Cardano ook nog eens op een plus van 37,56 procent. Wat dat betreft lijkt er voorzichtig weer sprake van een altseason.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Aave of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Worldcoin lanceert ‘World ID 2.0’ voor verbeterde authenticatie op platforms
Meer nieuws

Meest gelezen