Chainlink, link koers
Altcoin

Analytisch bedrijf meldt recordhoogte in Chainlink-activiteit

Grote investeerders gaan all-in op Chainlink (LINK) nadat de prijzen naar een dieptepunt van drie jaar zijn gezakt, zo meldt een gerenommeerde analyse-firma. Miljoenen LINK worden in rap tempo opgeslokt door investeerders, die zich niet laten afschrikken door de recente prijsdip.

Santiment meldt dat wallets met 1.000 tot 100.000 Chainlink de afgelopen week maar liefst 3,9 miljoen LINK hebben verzameld, met een waarde van ongeveer $20 miljoen. Deze aanzienlijk grote activiteit markeert een recordhoogte voor het jaar 2023, aldus het bedrijf.

“Met de prijzen die dit weekend naar een dieptepunt van drie jaar daalden tot $5, heeft het aantal transacties van Chainlink whales in 2023 een piek bereikt. Vooral wallets met 1.000-100.000 LINK accumuleren aanzienlijk, met een totale accumulatie van 3,9 miljoen LINK (ter waarde van $20 miljoen) in de afgelopen week.”

Op het moment van schrijven wordt LINK verhandeld voor $5,21, wat neerkomt op een daling van 16,3% in de afgelopen zeven dagen en een daling van meer dan 90% ten opzichte van de hoogste koers ooit.

Cardano (ADA) mogelijk in “buy-the-dip” zone na weekendcrash

Santiment heeft zijn oog gericht op Cardano (ADA), een concurrent van Ethereum (ETH), waarvan het bedrijf zegt dat het mogelijk zijn “buy-the-dip” zone heeft bereikt na een crash in het weekend.

Volgens de analysefirma bevinden het handelsvolume en de sociale dominantie van ADA zich op het hoogste niveau van 2023, nadat de prijs tot $0,25 was gedaald.

“Cardano’s capitulatie tijdens de crash van vrijdag was opmerkelijker dan die van andere altcoins. Nadat de prijzen tussen 5 en 9 juni met 35% waren gedaald, ontstond er een ‘buy- the-dip’ opportuniteit toen het handelsvolume, de activiteit op de adressen en de sociale dominantie van ADA op zaterdag hun hoogste waarden van 2023 bereikten.”

Op dit moment heeft Cardano een waarde van $0,27, wat neerkomt op een daling van 22,4% in de afgelopen zeven dagen en een daling van 91% ten opzichte van de hoogste koers ooit.

Altcoin-markt stabiliseert na SEC-aanklacht tegen Binance en Coinbase

Volgens Santiment lijkt de markt voor alternatieve cryptocurrency’s (altcoins) deze week enige stabiliteit te tonen na een neerwaartse trend in het afgelopen weekend. Deze neergang werd veroorzaakt door de aanklacht van de U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) tegen twee van de grootste cryptobeurzen ter wereld, namelijk Binance en Coinbase. De aanklacht betreft vermeende schendingen van de effectenwetgeving en het feit dat bepaalde altcoins mogelijk als effecten worden geclassificeerd.

“Nu handelaren zich nog steeds zeer bewust zijn van het feit dat de SEC Binance en Coinbase aanpakt, is de massahysterie in ieder geval tot bedaren gekomen. Tot er nieuwe ontwikkelingen zijn in de rechtszaken, zou een geleidelijke prijsstijging naar de niveaus van voor de crash mogelijk zijn.”

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen