Ripple, xrp
Ripple

Bekende XRP advocaat reageert fel op kritiek ex-SEC voorzitter

De langdurige juridische strijd van Ripple tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) is nog steeds aan de gang. In afwachting van nieuwe ontwikkelingen in deze zaak, heeft de bekende pro-XRP advocaat John Deaton recentelijk zijn ongenoegen geuit over de SEC, met speciale aandacht voor de voormalige voorzitter Jay Clayton.

Een strijd om feiten in de Ripple-SEC zaak

Deaton beschuldigt Clayton van het vertekenen van feiten, vooral met betrekking tot de Ripple-zaak. Clayton had kritiek geuit op de beslissing van rechter Analisa Torres over de verkoop van XRP, en wees daarbij op andere zaken waar de SEC zegevierde, zoals tegen het blockchain content distributieplatform LBRY.

In complexe juridische zaken zoals deze is de nauwkeurigheid van argumenten van essentieel belang. Verkeerde vergelijkingen kunnen leiden tot verwarring over relevante wetgeving en de interpretatie ervan. Deaton weerlegde Clayton’s opmerkingen door te benadrukken dat de rechtszaak van Ripple uniek is en niet te vergelijken met andere zaken. Hij wees erop dat in de LBRY-zaak de specifieke feiten en details van belang waren, wat niet direct toepasbaar is op secundaire verkopen, zoals de verkoop van munten op crypto-exchanges – een centraal punt in de Ripple-zaak.

Komende maanden cruciaal voor Ripple

De komende maanden worden cruciaal voor de uitkomst van de rechtszaak tussen Ripple en de SEC. Met belangrijke deadlines in februari en april 2024 voor het indienen van bevindingen en verweer, kan de uitspraak van de zaak aanzienlijke gevolgen hebben voor de koers van XRP. Voorgaande positieve ontwikkelingen in de zaak hebben al tot prijsstijgingen geleid, en analisten suggereren dat een gunstige uitspraak de waarde van XRP verder zou kunnen opstuwen.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan XRP had gekocht
Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
Miljardair draait compleet bij over Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen