Binance Logo
Exchange

Binance haalt $500 miljoen op om blockchain-, crypto- en web3-adoptie te versnellen

De investeringstak van Binance, genaamd Binance Labs, heeft naar verluidt $500 miljoen opgehaald om de innovatie in het crypto-, web3 en blockchainlandschap te versnellen.

Ondersteunen in bouwen van Web3

In 2018 is Binance Labs opgericht als investeringstak van de populaire cryptocurrency exchange Binance. Sinds de oprichting heeft het bedrijf in meer dan 100 projecten geïnvesteerd, waaronder Axie Infinity, The Sandbox, 1inch en meer.

De CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ), onthulde het belang van een verbinding tussen waarden, mensen en economieën door de acceptatie van het crypto-ecosysteem te versnellen. Hij zei hierover het volgende:

Het doel van het onlangs gesloten investeringsfonds is om projecten en oprichters te ontdekken en te ondersteunen met het potentieel om Web3 te bouwen en te leiden via DeFi, NFT’s, Gaming, Metaverse, Social en meer.

Eerste financiering van nieuwe fonds

Naar verluidt zijn er momenteel zo’n 14 projecten die deel zullen nemen aan de nieuwe ronde van het incubatieprogramma van Binance Labs. Zij zullen de eerste financiering van het nieuwe fonds ontvangen. Dit aantal zou eventueel nog verhoogd kunnen worden.

Onder andere de volgende projecten komen in aanmerking voor het nieuwe fonds: Ambrosia Finance, AlterVerse Inc, ChapterX, CoralApp, CODA, Gamic Guild, Grindery, FilSwan, NuLink Network, OpenLeverage, Playbux (MyCashBack), Reveel, Starton, en Qwestive.

Exchange nieuws

ABN Amro koopt beleggingsplatform BUX en stopt met de crypto handel
Deze grote Crypto-beurs geeft zojuist Ripple (XRP) aan haar aanbod toegevoegd
Crypto-investeerders trekken massaal hun activa terug na exploit bij HTX-crypto-exchange
Meer nieuws

Meest gelezen

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk