Exchange

Binance lanceert handelsplatform voor particuliere en institutionele beleggers in VK

De toonaangevende cryptocurrency exchange Binance heeft een nieuw handelsplatform gelanceerd voor particuliere en institutionele beleggers. Dit handelsplatform is allereerst enkel beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk (VK).


Gereguleerde cryptocurrency exchange

Hiermee probeert Binance de institutionele investeringsmarkt in het land aan te boren en te voldoen aan de groeiende vraag naar investeringen in digitale activa’s zoals Bitcoin (BTC). Naar verluidt worden allereerst 65 digitale activa’s beoordeelt die zich al hebben aangemeld. Deze activa kan vervolgens, wanneer goedgekeurd, rechtstreeks worden verhandeld tegen ponden en tegen euro’s.

Binance is een gereguleerde cryptocurrency exchange en valt hiermee onder toezicht van de Britse autoriteit voor financieel gedrag. Tevens maakt het platform directe stortingen en opnames van bankrekeningen mogelijk door een samenwerking aan te gaan met het Britse ‘Faster Payments Service’. Dit moet de handelservaring op het platform soepeler laten verlopen.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Toename aantal institutionele klanten

Binance heeft aangegeven dat er een toename is geweest op het platform van het aantal institutionele klanten. Naar verluidt is dit aantal in het laatste kwartaal van 2019 gestegen met 47%.

Ook het eerste kwartaal van 2020 was een goede periode voor dit aantal. Zo is het aantal institutionele beleggers gedurende deze periode gestegen met 113%. Hiermee neemt de interesse én deelname aan de Britse markten voor digitale activa in een rap tempo toe. Door de diversiteit van bedrijven en individuen die deelnemen neemt wordt de markt niet slechts diepgaander, maar ook breder.