Terra luna
Altcoin

Binance verbrand meer dan 2,5 miljard Terra Classic tokens

Binance, ’s Werelds grootste crypto exchange, heeft opnieuw meer dan 2,5 miljard Terra Classic (LUNC) tokens verbrand. Met de voltooiing van de derde batch heeft Binance in totaal bijna 11 miljard LUNC-tokens naar burn adressen gestuurd.

Binance verbrandt 2,5 miljard Terra Classic (LUNC)

Binance stuurde op 17 oktober meer dan 2,5 miljard Terra Classic (LUNC) tokens, ter waarde van meer dan $650.000, naar een burn-adres. Tot nu toe heeft de crypto beurs bijna 11 miljard LUNC-tokens verbrand.

De CEO van Binance, genaamd Changpeng Zhao beloofde de Terra Classic-gemeenschap te helpen om een vast aanbod van 10 miljard Terra Classic tokens te bereiken. Wel is hij van mening dat de burn-belasting van 1,2% op LUNC moet worden verlaagd om meer off-chain en on-chain transacties te bevorderen.

Onlangs is de gemeenschap met voorstel 5234 gekomen om de burn-belasting te verlagen tot 0,2%. Daarbij wil het een belasting van 10% in stellen om blockchain ontwikkelingen te financieren. Het voorstel kreeg de meerderheid van de stemmen.

De hoofdontwikkelaars van Terra Rebels, Edward Kim en Alex Foreshaw, steunen voorstel 5234. De ontwikkelaars weten echter niet zeker of de belasting verlaging de handel in LUNC tokens nou echt zal vergroten.

De Prijs van LUNC

De prijs van Terra Classic (LUNC) zag weinig volatiliteit na de grote token-verbrandingen van Binance. De token handelt op het moment van schrijven rond de $0,000264, dat is zo’n 0,5% lager dan een dag geleden. Het handelsvolume is de afgelopen 24 uur wel met 22% gestegen.

Mede door Binance zijn er nu al meer dan 22 miljard Luna CLassic tokens vernietigd. Er zijn nu in totaal zo’n 6,86 biljoen tokens, en er worden gemiddeld 704 miljoen LUNC per dag vernietigd.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen