Bitboy
Ripple

BitBoy heeft mogelijk $80 miljoen aan XRP, maar vraagt toch om donaties

Ben Armstrong, beter bekend als BitBoy Crypto op YouTube en platform X, bevindt zich in een juridische strijd met voormalige partners over de eigendomsrechten van bepaalde activa, die geregistreerd staan onder een gemeenschappelijke bedrijfsnaam. Armstrong beweert de rechtmatige eigenaar te zijn en doet een beroep op de XRP-gemeenschap om bij te dragen aan zijn juridische kosten. Echter, veel mensen uiten hun verontwaardiging over zijn verzoek om donaties, gezien er beweringen zijn dat hij mogelijk zelf voor 80 miljoen dollar aan XRP bezit.

Oproep tot XRP Donaties

Armstrong heeft een XRP-adres gedeeld om donaties mogelijk te maken, en er is al een aanzienlijk bedrag aan XRP naar dit adres overgemaakt. Tot 21 september heeft BitBoy 230 donaties ontvangen, met een totale waarde van meer dan $160.000. Interessant is dat het gedeelde adres meer dan 160 miljoen XRP-tokens bevat, wat overeenkomt met ongeveer $80 miljoen tegen de huidige marktprijs.

De vraag rijst of de $80 miljoen aan XRP daadwerkelijk eigendom is van Armstrong zelf, aangezien de oorsprong van deze aanzienlijke som onduidelijk blijft.

Speculaties doen de ronde dat het betreffende adres wellicht aan een crypto exchange behoort. Analyse van on-chain data laat zien dat de allereerste transactie van 10 XRP, gedateerd op 10 februari 2023, zijn oorsprong vond in een Crypto.com account. Een opmerking van Twitteraar GuinnessStache suggereert dat het adres mogelijk eigendom is van een exchange, en gelinkt is aan een privé-account van Ben Armstrong, herkenbaar aan de tag “3259094467”. Indien deze beweringen kloppen, zou dit impliceren dat de $80 miljoen niet persoonlijk in bezit is van Armstrong.

Armstrong zijn XRP koersvoorspelling

BitBoy, bekend als een fervent voorstander van XRP, deed twee maanden geleden nog een opvallende prijsvoorspelling. Hij speculeerde dat de waarde van XRP binnen 18 maanden zou kunnen stijgen tot $15 en zelfs zou kunnen klimmen tot $35, mits Ripple een succesvolle beursgang realiseert. Een dergelijke ontwikkeling zou een potentiële groei vertegenwoordigen van bijna 1.800% tot wel meer dan 4.000%.

Ondanks dat BitBoy de inherente risico’s van de cryptomarkt erkent, waaronder een mogelijke interventie door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), blijft hij een optimistische blik behouden.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan XRP had gekocht
Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
Miljardair draait compleet bij over Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen