Bitcoin
Bitcoin

‘Bitcoin gaat in 2024 naar een all-time high’

Als we DecenTrader mogen geloven, dan gaat Bitcoin in 2024 naar een all-time high. Voordat we die all-time high bereiken staat er echter eerst een correctie op het programma, zo voorspelt het handelshuis. In tegenstelling tot sommige andere analisten verwacht DecenTrader een “klassiek” halving-jaar voor Bitcoin.

‘Twee maanden voor de halving gaat Bitcoin stijgen’

Op basis van de geschiedenis voorspelt CEO en co-founder Filbfilb een gigantische koersexplosie rond twee maanden voor de halving, die momenteel voor 18 april op het programma staat.

Volgens DecenTrader staat ons nog een kleine maand van zijwaartse koersactie te wachten, voordat Bitcoin de weg omhoog weer kan inzetten.

Na de halving verwacht het handelshuis een nieuwe “sell-the-news” actie voor Bitcoin, die we ook zagen na de lancering van de Spot Bitcoin ETFs.

Het blijft echter vreemd om een hype rondom Bitcoin ongeveer twee maanden van tevoren te voorspellen. Zou het echt iedere keer precies op dezelfde manier gaan?

Bitcoin all-time high in Q4 2024

Na de halving duurt het volgens DecenTrader meestal 220 tot 240 dagen voordat de digitale munt een nieuwe all-time high bereikt.

“Ik verwacht een vergelijkbaar traject, waarin Bitcoin rond de helft of het einde van het vierde kwartaal naar een nieuwe all-time high gaat, wat nog tijd geeft voor een correctie om de overtuiging van alle investeerders te testen”, aldus DecenTrader.

Waar sommige analisten verwachten dat Bitcoin ditmaal voor de halving weleens richting een nieuwe all-time high kan opstijgen, verwacht Filbfilb daar weinig van.

“Ik geloof niet in een ander traject. Er is een heel accuraat cyclus-schema geboren voor Bitcoin uit de emoties van investeerders […] het lijkt niet wijs om te denken dat die cyclus nu zomaar (in ons voordeel) breekt”, zo vertelt Filbfilb.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Wanneer hoor je tegenwoordig bij de ultra-rijken?
Goud en Bitcoin komen samen in deze nieuwe ETF van Stacked
Salvadoranen blijven sceptisch over Bitcoin als wettig betaalmiddel, blijkt uit onderzoek
Meer nieuws

Meest gelezen

Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Crypto analist: Alle signalen staan op ‘Mega-Groen’ voor Bitcoin
Tesla verplaatst $765 miljoen aan Bitcoin, grote verkoop op komst?
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk