Bitcoin,, Trending

Bitcoin koers Vliegt omhoog naar $6800 dollar

Bitcoin lijkt het momentum weer terug te hebben gevonden. Vandaag stijgt de BTC prijs zelfs tot boven de $6800 dollar.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin koers stijgt naar $6900

Slechts vier dagen geleden schreven we in onze prijsanalyse dat we een kleine pullback verwachtten voor de Bitcoin. Echter, deze week blijkt niks minder waar. De Bitcoin koers stijgt vandaag zelfs tot boven de $6800 dollar. Het koers verloop begint zelfs langzaam een beetje op de bullrun van 2017 te lijken.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Bitcoin rond de $6715 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin koers vandaag met 6,3 procent is gestegen. Twee uur geleden tikte BTC zelfs even de $6900 dollar aan. Dat zou zelfs een prijsstijging van meer dan 8 procent betekenen.

 
bitcoin koers stijgt

Laatste ontwikkeling: Altcoins stijgen

Bitcoin liet de rest van de cryptocurrencies ver achter zich. Eigenlijk alleen BTC zag haar koers flink stijgen. Echter, in de laatste ontwikkelingen zien we dat ook de altcoins beginnen te stijgen. Langzaam begint er wat kapitaal vanuit Bitcoin in altcoins te vloeien. Als deze ontwikkeling doorzet verwachten we een flinke prijsstijging voor belangrijke altcoins als Ethereum, Ripple, Litecoin en Bitcoin Cash.

 

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen