Bitcoin

Bitcoin komt steeds dichter bij de $30.000

De Bitcoin prijs komt steeds dichter bij de $30.000 grens. Na een paar rustige dagen bereikte de koers deze ochtend namelijk een nieuw hoogtepunt van $28.590.


Bitcoin bereikt weer een nieuw hoogtepunt

In de onderstaande grafiek kunnen we zien dat BTC rond 08:00 een nieuw hoogtepunt bereikte. Dit gebeurde in een sterke opleving van de ene op de andere dag. Gisteren leek de prijs namelijk juist wat terug te vallen toen het een dagelijks dieptepunt van $25.800 bereikte. Een mooie prijsstijging vandaag brengt de grootste crypto ter wereld steeds dichter bij het bereiken van het psychologische niveau van $30.000.

Of de prijsstijging vandaag door zal zetten is echter nog maar de vraag. Op het moment van schrijven is de prijs namelijk weer met $1.000 teruggezakt naar een koers van $27.400.

Bitcoin bereikt een nieuw hoogtepunt – Bron: Tradingview

Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Polkadot ziet een geweldige prijsstijging

Niet alleen Bitcoin presteert vandaag goed. De altcoin Polkadot (DOT) is namelijk bezig aan een geweldige opmars. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 DOT rond de $7,11. Dat betekent dat de munt vandaag met 11% is gestegen. In de afgelopen 7 dagen boekt de munt zelfs een winst van meer dan 40%.

Aan de andere kant zien we dat XRP het nog altijd zwaar heeft. de koers ligt rond de $0,204 en boekt een dagelijks verlies van ongeveer 9,82%.

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen