Bitcoin

Bitcoin staat op de voorpagina van The Wall Street Journal

Crypto trekt opnieuw de aandacht van de media. Waarbij de voorpagina van de Wall Street Journal vandaag de prijsstijging van Bitcoin bespreekt.

 

Crypto steeds meer in de media

Na een stijging van 80% in twee maanden tijd, krijgt Bitcoin steeds meer media aandacht. The Wall Street Journal bespreekt op de voorpagina de acceptatie van de crypto valuta onder institutionele beleggers.

Het rapport merkt op dat de Bitcoin onlangs steun heeft gevonden van “Wall Street miljardairs” zoals Paul Tudor Jones en Stanley Druckenmiller.

De krant benadrukt de enorme investeringen van hedgefondsbeheerders en Grayscale Investments. Bovendien bespreekt het de toenemende vraag van particuliere beleggers die toegang hebben tot crypto valuta’s via financiële dienstverleners.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 dec.


Een enorm volume

Het rapport merkt op dat het volume van de Bitcoin op de Cash App van Square $1,6 miljard is in het derde kwartaal van 2020. Dit vergeleken met de $555 miljoen over heel 2019. De handelsactiviteit op de de Exchange ItBit nam ook toe. Dit gebeurde nadat werd onthuld dat de Bitcoin handelsdiensten van PayPal worden uitgevoerd via het platform.

Op dezelfde dag voorspelde Dan Shulman, CEO van PayPal, dat de toenemende dagelijkse acceptatie van de Bitcoin ervoor zal zorgen dat crypto niet slechts een activa klasse zijn, maar meer een valuta. Daaraan voegde hij toe:

“Aangezien papiergeld langzaam verdwijnt, zullen centrale banken, vooral aan de retail zijde, papiergeld moeten vervangen door vormen van digitale fiat valuta.”

 

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen