Coinbase Stocks
Altcoin

Blockchain van Coinbase toont indrukwekkende groeicijfers

Het Base Network van Coinbase toont momenteel een indrukwekkende groei. Op het moment van schrijven zit er voor meer dan 735 miljoen dollar aan vermogen opgesloten in het netwerk van de Amerikaanse cryptobeurs. De afgelopen 30 dagen wist het netwerk 6,97 miljoen transacties te verwerken en daarmee begint de populariteit van Base toe te nemen.

Imposante opmars van Base

De opmars van Base is indrukwekkend te noemen, omdat het netwerk pas in augustus 2023 het levenslicht zag.

In totaal waren er op 1 november al 2,5 miljoen gebruikers geweest voor het blockchain-platform van Coinbase. Volgens de data van Dune Analytics is dit getal op 22 december al toegenomen tot 3 miljoen stuks.

Het dagelijkse handelsvolume in Ethereum is inmiddels toegenomen naar 79.354 stuks. Base wordt gebruikt voor verschillende decentrale applicaties.

Overigens is niet alles hosanna voor Base Network. Zo lanceerden er verschillende scamtokens op de blockchain van Coinbase en had het te maken met een grote uitval van het netwerk, die 43 minuten duurde in september.

De concurrentie van Base

In vergelijking met zijn concurrenten is de groei van Base significant te noemen. Arbitrum One is bijvoorbeeld een concurrent. Base groeit harder dan Arbitrum, maar als we naar het totale kapitaal in de netwerken kijken zijn de twee nog niet met elkaar te vergelijken.

Arbitrum One kent namelijk een totaal kapitaal van 8,70 miljard dollar. OP is ook een grote concurrent met 5,73 miljard dollar.

Maar het is onmiskenbaar dat de groei van het aantal gebruikers van Base indrukwekkend is en dat dit wijst op de gigantische potentie van het netwerk om te blijven groeien.

Heb jij de blockchain van Coinbase weleens gebruikt of overwogen om er iets mee te doen?

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Groot insider-verkoopschandaal bij Solana-rivaal Sui
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Altcoins floreren terwijl Bitcoin koers stijgt: Dit zijn de grootste crypto-winnaars van de week
Meer nieuws

Meest gelezen

Tether gaat kapitaal uitlenen aan partijen die handelen in grondstoffen
Rechtszaken kosten crypto-bedrijven $19 miljard in 2024, FTX en Alameda grootste verliezers
AI is een bedreiging voor het financiële systeem
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk