Bitcoin

Bloomberg: Bitcoin prijs op weg naar $20.000

Een strateeg van Bloomberg, genaamd Mike McGlone, vertelt dat de Bitcoin op schema ligt om in 2021 een prijs van $20.000 te bereiken.


Bitcoin gaat $20.000 bereiken

Bitcoin heeft de afgelopen maanden geweldig gepresteerd. BTC startte dit jaar met een prijs van $7.200 en op 2 juni doorbrak de digitale munt de psychologische $10.000 grens. Sindsdien zakte de koers niet meer onder dit niveau. McGlone denkt dat de enige weg omhoog is voor BTC.

In een tweet zei McGlone: “Goud ligt op het punt om in 2021 een prijs van $2.000 te bereiken en Bitcoin een prijs van $20.000.”

Als dit uitkomt, heeft Bitcoin een nieuw recordniveau bereikt. Het record ligt nu namelijk op $19.982.


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Eerdere bullish opmerkingen

McGlone doet deze voorspelling vlak nadat hij al meerdere bullish opmerkingen had gemaakt over de Bitcoin. Op 4 november 2020 zei McGlone dat Bitcoin nu minder volatiel is dan de Nasdaq-aandelenmarkt.

Op dezelfde dag tweette McGlone ook om te zeggen dat BTC een parabolisch nieuwjaar kan ondergaan: “BTC kan een parabolische 2021 ondergaan, net als in 2013 en 2017, als eerdere patronen weer uitkomen,” zei McGlone.

Hij suggereerde dat dit kan gebeuren zolang de wereld niet iets totaal onvoorziens ervaart, en zei: “Nieuwe hoogtepunten zijn een volgende potentiële iteratie en kunnen slechts een kwestie van tijd zijn, tenzij iets dat we niet voorzien de trend van grotere acceptatie opdrijft. en vraag versus beperkt aanbod. “

De analist van Bloomberg is niet de enige die bullish over de Bitcoin. Steeds meer bekende investeerders en analisten denken dat een nieuwe all time high haalbaar is.

 

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen