Rebel Satoshi
Persbericht

Cardano en Pepe zijn getuige van aanzienlijke prijsstijgingen te midden van toenemende opwinding over de voorverkoop van rebel Satoshi

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Cardano (ADA) steeg met 23,8% nadat Maestro en zkFold een samenwerking aankondigden om Cardano opnieuw vorm te geven.
  • PEPE won 10,1% nadat Binance Loans gebruikers toestond het token als onderpand te gebruiken.
  • Rebel Satoshi (RBLZ) staat bovenaan de ICO-lijst van 2023 na de verkoop van 25 miljoen tokens in drie weken.

De Cardano (ADA)-gemeenschap vierde de samenwerking van Maestro en zkFold om de blockchain opnieuw vorm te geven. Aan de andere kant heeft Binance aangekondigd dat gebruikers vanaf nu de meme-munt PEPE als onderpand kunnen gaan gebruiken. Het is echter Rebel Satoshi (RBLZ) die de aandacht van investeerders heeft getrokken nadat hij de beste ICO-keuze werd.

Laten we het laatste nieuws over ADA en PEPE bekijken en meer te weten komen over de beste ICO van 2023, $RBLZ!

ADA stijgt terwijl Maestro zkFold-samenwerking aankondigt

Op 28 november 2023 maakte Maestro op Twitter (nu X) bekend dat het gaat samenwerken met zkFold. Maestro en zkFold zullen samenwerken om de Cardano-blockchain opnieuw vorm te geven met slimme contracten zonder kennis en zk-Rollups.

Het nieuws zal in de toekomst gunstig blijken te zijn voor Cardano, maar het heeft de waarde van ADA al verbeterd. Op 28 november handelde ADA, het native token van Cardano, voor $0,3705. Na de tweet van Maestro steeg ADA met 23,8% in waarde en bereikte op 7 december $0,459. Is ADA dus de juiste crypto om te kopen?

De prijsvoorspelling van Cardano suggereert dat er ook in de toekomst goed nieuws is voor ADA. De verwachting is dat ADA eind 2024 op $0,8135 zal handelen als de bullish sentimenten aanhouden.

Als bearish sentimenten de markt echter inhalen, zal Cardano eind 2024 tegen $0,6601 per ADA handelen.

PEPE verbetert nadat Binance het token als onderpand begint te accepteren

Op 4 december kondigde Binance aan dat gebruikers de meme-munt PEPE kunnen gaan gebruiken als onderpand bij Binance-leningen.

Binance voegde verder in de tweet toe dat gebruikers bij het lenen van een token tegen PEPE 10 miljoen PEPE kunnen krijgen. Het aanbod is echter slechts voor een beperkte periode geldig.

Na de tweet van Binance won PEPE 35,7% in waarde. Op 4 december handelde PEPE op $0,000001199. Na een waardeverbetering had PEPE op 7 december $0,000001628 bereikt.

De toekomstige voorspellingen voor de PEPE-munt suggereren dat het token tegen eind 2024 voor $0,000003 zou kunnen handelen als de bullish trends aanhouden. Als de markt echter bearish wordt, zal Pepe eind 2024 op $0,000002 handelen.

Hoewel het PEPE-token eruit zag alsof het dood was, heeft het een comeback gemaakt. We zullen moeten afwachten wat de toekomst voor PEPE brengt.

RebelSatoshi

$RBLZ verkoopt 25 miljoen tokens in drie weken om de beste ICO van het jaar te worden

Rebel Satoshi is een mememunt met een missie om rebellen te verenigen tegen de status quo van de cryptowereld. Rebel Satoshi, de beste ICO-keuze voor investeerders genoemd, is van plan speelsheid en doelgerichtheid te combineren om rebellen het beste van beide kanten te geven.

Centraal in deze beweging tegen centralisatie staat $RBLZ, het native token van Rebel Satoshi. $RBLZ wil, door de kracht van de gemeenschap, een nieuw tijdperk van decentralisatie inluiden.

De investeerders van $RBLZ kunnen niet alleen deel uitmaken van de beweging, maar ook genieten van exclusieve voordelen zoals stakingsbeloningen. $RBLZ-investeerders kunnen ook bijdragen aan het Rebel Satoshi-ecosysteem.

De eerste fase van de $RBLZ-voorverkoop was binnen drie weken uitverkocht. Na 25 miljoen tokens te hebben verkocht, is Rebel Satoshi een waardige tegenstander van top-altcoins geworden.

$RBLZ is verkrijgbaar voor $0,018 in de Warriors Round 2-fase van de voorverkoop. Zodra de voorverkoop eindigt, kunnen vroege investeerders een investeringsrendement van 150% verwachten als $RBLZ $0,025 bereikt.

Voor degenen die net aan het afstemmen zijn, is deelname aan de Rebel Satoshi-voorverkoop met cryptocurrencies nu mogelijk. U kunt zich aanmelden voor de $RBLZ-voorverkoop met Bitcoin en 50 topcryptomunten.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-voorverkoopwebsite of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.