Ripple

CEO van Ripple twee maal gespot in het Witte Huis

Uit officiële documenten van het ‘Amerikaanse Office of Management and Budget’ blijkt dat de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, het Witte Huis bezocht voor een toespraak.


Bezoek van Garlinghouse aan witte huis ontdekt

Steve Diep, XRP liefhebber en investeerder, vond het bezoekersboek met de datum en tijd waarop de Ripple’s CEO een bezoek deed aan het Witte Huis. Garlinghouse ging langs bij Caroline Moore.

Uit bezoekersgegevens blijkt dat Brad en Caroline Moore op 26 september en 3 oktober van het jaar 2018 met elkaar gesproken hebben. Bovendien toonde het aan dat hun ontmoeting het grootste deel van de dag duurde.

De essentie van de bijeenkomsten die plaatsvonden in 2018 zijn nog steeds niet bekend voor het publiek. Echter onthulde Cory Johnson, ex-hoofd marketingstrateeg bij Ripple de redevoering die tussen de partijen naar voren kwam.

XRP is een andere crypto valuta ten opzichte van de Bitcoin. Omdat er bij de XRP geen behoefte is aan mining. XRP staat in de voorhoede, waardoor het aantrekkelijk is voor leden in het Witte Huis.


Digitale valuta’s

Eerder had Brad Garlinghouse de Amerikaanse toezichthouders al verteld dat ze innovaties voor digitale valuta’s moeten aannemen.

De Amerikaanse toezichthouders hebben echter geen gehoor gegeven aan dit aanbod. Hoewel China duidelijk vooruitgang boekt op het gebied van blockchain innovatie en digitale valuta.

In juli 2019 haalde Ripple een paginagrote advertentie in de Wall Street Journal. Waarin Amerikaanse congresleden werden aangemoedigd om kennis te maken met digitale valuta. Daarnaast moeten ze ook een beleid creëren dat als veiligheid zal dienen voor de bedrijven in de VS die al een investering hebben in deze technologie.