China
Altcoin

China’s nieuwe Crypto Ranglijst zet Bitcoin op nummer 12

China’s Center for Information and Industry Development heeft haar nieuwe crypto-ranglijst uitgebracht en Bitcoin staat op de 12e plaats.

China’s Centre for Information and Industry Development, of CCID, onthulde op 18 juni zijn 18e CCID Global Public Chain Technology Evaluation Index. Deze index rangschikt 37 bekende cryptocurrencies met behulp van technische specificaties.

Volgens de tabel die is gepubliceerd door Chainnews, stond Bitcoin op de 12e plaats met 106,2 punten. De criteria die worden gebruikt om cryptocurrencies te evalueren, zijn onder meer basistechnologie, toepasbaarheid, functies, prestaties, veiligheid, creativiteit en decentralisatie.

EOS blijft de koploper met 156,1 punten, gevolgd door TRON met 138,43 punten en Ethereum met 136,4 punten.

China’s crypto ranglijst – Bron: Chainnews

Bitcoin stond op 17e plaats

Op de vierde en vijfde plaats staan IOST en Lisk met respectievelijk 130,3 en 119,3 punten. Ripple staat op de 14e plaats met slechts 105 punten.

Op dit moment wordt Bitcoin gerangschikt op de 12e plaats. Interessant is dat Bitcoin zelfs lager op de lijst stond in een eerdere ranglijst. Toen werd de grootste cryptomunt geplaatst op plek 17. Op dat moment had het een score van slechts 43 punten in termen van innovatie en 19,9 voor toepasbaarheid.