Bitcoin groen, Bitcoin stijgt
Bitcoin

Credible Crypto voorspelt snel Bitcoin koers van $44.000

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto voorspelt dat de rally van Bitcoin nog niet voorbij is, ondanks de correctie die we gisteren zagen. Uiteindelijk viel de koers naar een dieptepunt van 35.266 dollar, maar inmiddels is Bitcoin weer opgeklommen naar het niveau van 36.000 dollar.

Die klim lijkt echter vooral het gevolg van (opnieuw) positieve inflatiedata uit de Verenigde Staten.

Koersstijgingen op komst voor Bitcoin?

Volgens Credible Crypto zit Bitcoin in de laatste fase van een vierde golf van de zogenoemde Elliott Wave Theory, die gepaard gaat met een correctie.

De handelaar denkt dat Bitcoin aan het einde van de vierde golf zit en dat er zich een stijgende driehoek vormt op de lagere tijdsframes. Dat moet uiteindelijk de koersexplosie veroorzaken die hij in zijn nieuwe video voorspelt.

Uiteindelijk zou Bitcoin na de uitbraak richting de 40.000 dollar moeten stijgen, zo lijkt de analist op basis van zijn grafiek te voorspellen. Die stijging ziet hij nog voor december plaatsvinden, dus dat zou ergens in de komende twee weken moeten gebeuren.

Target van 44.000 dollar

Het ultieme target van Credible Crypto lijkt rond de koers van 44.000 dollar te liggen voor de volgende opleving van Bitcoin. Op de meer lange termijn voorspelt hij extremere koersen, maar de video ziet echt op de komende weken of anderhalve maand tot het einde van het jaar.

“We hebben een gigantische golf van liquidaties gezien, de grootste hoeveelheid sinds de rally begon. De grootste hoeveelheid liquidaties sinds de koers van 25.000 dollar. De open interesse is volledige weggevaagd, dus ik zie niet zoveel ruimte voor lagere koersen.

We zitten in een gigantische opwaartse trend, dus verwacht vooral dat dips snel worden opgekocht”, zo geeft de analist als advies mee aan zijn volgers.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen