Ripple, xrp
Ripple

Crypto analist: Ripple (XRP) kan snel naar $1,13 stijgen

Ondanks eerdere zorgen dat XRP niet meeging met de algemeen positieve trend van de bredere cryptomarkt, lijkt het tij nu te keren. Volgens verschillende crypto analisten staat XRP namelijk aan de vooravond van een enorme prijsstijging.

XRP doorbraak is nabij

De bekende crypto-analist CoinsKid heeft op 6 december een opmerkelijke observatie gedeeld over XRP. Hij wees op een verticale formatie in de XRP-grafiek die mogelijk leidt tot een koersstijging naar $1.13.

In een eerdere analyse had CoinsKid aangegeven dat XRP slechts “één stap verwijderd was van een belangrijke doorbraak”. Op 6 november identificeerde hij dat het doorbreken van de weerstandsgrens op $0.6753 de weg zou kunnen vrijmaken voor een stijging naar $1.31. Met de huidige handelsprijs rond $0.63 nadert XRP dit belangrijke niveau.

Gemengde reacties in XRP-gemeenschap

Hoewel analist CoinsKid positief is over XRP’s toekomst, deelt niet iedereen zijn optimisme. Leden van de XRP-gemeenschap uitten bezorgdheid over het feit dat XRP niet meeging met de stijging van Bitcoin (BTC).

Ook jurist Bill Morgan, een fervent XRP-aanhanger, heeft zich uitgesproken over de Ripple versus SEC-rechtszaak. Morgan uitte zijn zorgen over de trage prijsstijging van XRP vergeleken met andere grote cryptocurrencies. Deze gemengde reacties tonen aan dat er binnen de XRP-gemeenschap zowel optimisme als voorzichtigheid heerst over de toekomstige koersrichting.

Conclusie

De algemene stemming rondom XRP in de cryptowereld is overwegend positief, met voorspellingen van aanzienlijke prijsstijgingen door analisten zoals CoinsKid. Zijn recente analyses suggereren een aanstaande doorbraak die XRP zou kunnen katapulteren naar een aanzienlijk hogere koers, mogelijk zelfs tot boven de $1.

Hoewel er binnen de XRP-gemeenschap gemengde reacties zijn, met enige bezorgdheid over de recente prestaties ten opzichte van Bitcoin en de voortdurende juridische strijd met de SEC, wijzen de huidige indicatoren en markttrends op een veelbelovende toekomst voor XRP. Als de voorspelde doorbraak realiteit wordt, zou dit een belangrijke mijlpaal kunnen betekenen voor zowel XRP als zijn investeerders.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan XRP had gekocht
Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
Miljardair draait compleet bij over Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen