Cryptocurrencies (Crypto's)
Bitcoin

Crypto-analisten bullish over 2024 na ‘bouwjaar’ 2023

Het nieuwe jaar is begonnen en de bullish voorspellingen voor Bitcoin en andere cryptomunten stromen binnen. De Spot Bitcoin ETFs staan voor de deur in de Verenigde Staten, de volgende halving van Bitcoin is in aantocht en de eerste renteverlagingen van centrale banken lijken niet lang meer op zich te laten wachten.

Klaar voor het nieuwe jaar

In de bovenstaande tweet geeft Byroon.loopring.eth aan dat hij klaar is voor het nieuwe jaar. “2023 was een jaar van bouwen ter voorbereiden op misschien wel de grootste adoptie-cyclus van crypto ooit, waarbij de vroege meerderheid aan boord moet komen”, aldus de analist.

Uiteindelijk moeten we nog maar zien of we daadwerkelijk nog in de fase van “vroege adoptanten” zitten, zoals de analist dit aangeeft. Bitcoin bestaat immers al 14 jaar, waardoor het misschien wat optimistisch lijkt om dat te stellen.

Aan de andere kant duurde het ook langer voordat iedereen aan het internet zat.

Ook Lady of Crypto geeft in de bovenstaande tweet aan helemaal klaar te zijn voor 2024. “We hebben in 2022 een hel geleefd. Het jaar 2023 was vooral saai en nu gaat 2024 ons gigantische stijgingen brengen”, aldus Lady of Crypto.

Bullish over Bitcoin, Ethereum en BNB

De populaire MMCrypto, die enkele jaren geleden nog taxichauffeur was, deelt in de onderstaande video op welke munten hij inzet voor 2024.

Volgens de analisten gaan munten als Bitcoin, Ethereum, BNB, Ordinals (BRC20) en VPAD knallen in het jaar 2024. Waarbij VPAD waarschijnlijk een munt is waar hij als vroege investeerder tegen hele lage koersen is ingestapt en waar hij de meeste winsten op probeert te pakken.

Dat is in ieder geval een munt die wat ons betreft niet helemaal in het rijtje van Bitcoin en Ethereum past. Maar we gaan het zien, misschien krijgt MMCrypto wel gelijk met deze munt en gaan we hier nog veel van horen.

Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Nog maar even: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Wanneer hoor je tegenwoordig bij de ultra-rijken?
Goud en Bitcoin komen samen in deze nieuwe ETF van Stacked
Salvadoranen blijven sceptisch over Bitcoin als wettig betaalmiddel, blijkt uit onderzoek
Meer nieuws

Meest gelezen

Tether gaat kapitaal uitlenen aan partijen die handelen in grondstoffen
Rechtszaken kosten crypto-bedrijven $19 miljard in 2024, FTX en Alameda grootste verliezers
AI is een bedreiging voor het financiële systeem
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk