crypto.com
Exchange

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma

Terwijl de bearmarkt voortduurt, heeft Crypto.com maandag aangekondigd dat het 15 crypto munten uit zijn Crypto Earn-beloningsprogramma verwijdert.

Wijziging van het beloningsprogramma

Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Tezos (XTZ) en FLOW behoren tot degenen die worden verwijderd. Echter heeft Crypto.com Zilliqa (ZIL), Fantom (FTM) en NEAR aan haar lijst toegevoegd.

Crypto.com past ook de beloningspercentages aan voor vijf verschillende stablecoins. Het gaat hier om TGBP, TAUD, TCAD, TUSD en USDP (Paxos USD). Dit zijn digitale munten die zijn gekoppeld aan de Britse pond, de Australische dollar, de Canadese dollar en de Amerikaanse dollar. De beloningspercentages voor andere crypto munten zoals Bitcoin, Ethereum, Polygon, Avalanche en Solana blijven ongewijzigd.

Het crypto-bedrijf heeft in zijn aankondiging niet verteld waarom ze deze specifieke munten verwijderd hebben.

De reacties op het nieuws waren dubbel, waarbij veel mensen op Twitter zeiden dat het jammer was dat de Shiba Inu- en Dogecoin-beloningen niet langer tot de mogelijkheden behoren.

Anderen zeiden dat de rentetarieven van de exchange zo laag waren dat ze vergelijkbaar waren met die van een traditionele bank.

Niet de moeite waard om er geld op te zetten!

Aldus een Bitcoin bezitter.

Alhoewel velen teleurgesteld waren door het nieuws, voerden anderen aan dat Crypto.com positieve stappen zette in de richting van ‘duurzaamheid op lange termijn’. De wijzigingen van Crypto.com komen twee weken nadat het bedrijf aankondigde dat het 5% van zijn personeel zou ontslaan. Het bedrijf achtte dit nodig vanwege de dalingen binnen de markt.

Exchange nieuws

ABN Amro koopt beleggingsplatform BUX en stopt met de crypto handel
Deze grote Crypto-beurs geeft zojuist Ripple (XRP) aan haar aanbod toegevoegd
Crypto-investeerders trekken massaal hun activa terug na exploit bij HTX-crypto-exchange
Meer nieuws

Meest gelezen