Exchange

Crypto Exchange Gemini gaat Amp-, Compound- en PAX Gold stortingen accepteren

De bekende cryptocurrency exchange Gemini, dat gerund wordt door Winklevoss tweelings, gaat stortingen in Amp (AMP), Compound (COMP) en PAX Gold (PAXG) accepteren. Gebruikers van de Gemini cryptocurrency exchange kunnen naar verluidt vanaf 15 september 2020 starten met de handel in deze cryptocurrencies.


USD Handelsparen

Allereerst zullen de nieuwe cryptocurrencies gekoppeld worden aan de Amerikaanse dollar op het platform. Mogelijk worden later nog crypto-naar-crypto-handelsparen toegevoegd. Dit is nu echter nog niet bekend.

Naast de bovengenoemde 3 crypto’s, biedt de cryptocurrency exchange ook ondersteuning voor de handel voor 12 crypto’s. Hiernaast kunnen 13 crypto’s worden bewaard op de Amerikaanse exchange.

Met de ondersteuning voor de nieuwe crypto’s, staat volgens Gemini de DeFi-revolutie voor de deur. Dit laten ze weten via een Tweet op het sociale netwerk Twitter.


Vergroten bereik crypto exchange

Met de toevoeging van de 3 nieuwe digitale activa’s kan de bekende cryptocurrency exchange het bereik van het platform uitbreiden. Om alles netjes volgens de regels te doen, werkt de exchange naar verluidt nauw samen met het ‘New York State Department of Financial Services’. Zij geven onder andere de goedkeuring om diensten aan te bieden voor alle nieuwe (digitale) activa’s.

Gemini is met de ondersteuning van diverse DeFi-tokens niet de allereerste. Diverse andere grote exchanges waren hun al voor, waaronder Binance, Coinbase, Huobi, OKEx en Poloniex.

De gebroeders Winklevoss zijn tot slot nog steeds erg optimistisch over de grootste cryptocurrency: Bitcoin (BTC). Onlangs voorspelde zij dat de Bitcoin nog wel eens een waarde van $500.000 kan bereiken. Wil jij hier meer over weten? Klik dan hier om naar het betreffende artikel te gaan.