Shiba Inu (SHIB) Coin
Shiba inu

Crypto-Whale koopt 187 miljard Shiba-tokens

De crypto-tracker WhaleStats heeft een enorme aankoop van Shiba Inu tokens zichtbaar gemaakt. Een Ethereum (ETH)-whale heeft namelijk in één keer 187 miljard Shiba-tokens aangeschaft. Dit terwijl de Shiba prijs blijft dalen.

BlueWhale0159

De ETH-whale genaamd ‘BlueWhale0159’, heeft 187,000,000,000 Shiba Inu-tokens gekocht, voor een bedrag van $1.985.940. Naar verluidt bestaat het grootste deel van de crypto-wallet van de whale uit USDC-tokens (de stablecoin), namelijk ruim 95%. De totale waarde van de whale in de Ethereum-blockchain bedraagt naar verluidt $241.709.014.

Met deze aankoop, heeft BlueWhale0159 de op één-na-grootste Shiba Inu-aankoop uitgevoerd. WhaleStats laat verder zien dat Shiba Inu momenteel zowel op de lijst van de top 10 gekochte crypto-munten staat als ook in de lijst van de top 10 verkochte cryptocurrencies.

Shiba-tokens verkopen

Eerder is gebleken dat grote ETH-investeerders juist van hun Shiba-tokens af wilden. Dit blijkt uit het SHIB-saldo van dergelijke Ethereum Whales, die nu minder dan $500 miljoen aan SHIB-tokens vertegenwoordigt. Dit bedrag vertegenwoordigt circa 11% van hun crypto-wallets.

Boven SHIB wordt FTX Token (circa 19%) en USDC’s stablecoin het meest aangehouden door grote crypto-whales. Onlangs is de stablecoin enorm populair geworden, met hulp van Terra’s UST-crash. Het is nog onbekend of deze stablecoin (gedeeltelijk) zal worden ingewisseld voor andere crypto-munten door de whales.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Dit is waarom crypto whales massaal Shiba Inu kopen
Shiba Inu hoofdontwikkelaar belooft baanbrekend nieuws op korte termijn
Meer nieuws

Meest gelezen

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk