Bitcoin

De Bitcoin prijs blijft voorlopig zijwaarts handelen

De Bitcoin prijs heeft de afgelopen weken een klap gekregen en is daarna weer iets hersteld. Echter blijft het vervolgtraject onzeker.


Bitcoin gaat meer consolidatie tegemoet

De laatste paar dagen lijkt BTC in wat rustiger vaarwater terecht te zijn gekomen. Veel analisten verwachtten dat de prijs weer zal gaan stijgen deze maand, maar vooralsnog ziet het er nog niet geweldig uit. Bitcoin heeft heel veel moeite om de $50.000 te behouden en op $51.600 ligt een grote weerstand. Als deze weerstand doorbroken wordt kan de koers stijgen richting de $52.6k en vervolgens naar de $55k.

BTC lijk wel ondersteuning te hebben gevonden rond de $46k – $46.4k. Volgens een aantal analisten betekent dit dat de kans groot is dat de koers nu een tijdje zal consolideren tussen de $46.000 en $51.600. Als BTC deze ondersteuning verliest zou de koers kunnen dalen tot de grote ondersteuning van $42.000.

Ook Cheds, een handelaar op twitter, verwacht dat er meer consolidatie plaats zal vinden boven het $42.000-nieveau.

“De grote vraag is of de recente correctie van 27% voldoende is geweest om ons naar een nieuw hoogtepunt te brengen”, zei Cheds. “In de tussentijd zullen we kijken naar het verkrappen van de range en meer consolidatie.”

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen