Altcoin

De Cardano prijs bereikt een cruciaal punt

De Cardano Foundation blikt positief terug op het jaar 2021, waarin het met 13 grote organisaties heeft samengewerkt. Dat benadrukt een geweldige groei van het ecosysteem. Dat 2021 dus een mooi jaar is geweest is wel duidelijk, maar het kan nog een stuk mooier worden voor ADA investeerders. De prijs komt namelijk steeds dichter bij het cruciale niveau van $1,80.


13 grote partnerschappen

De Cardano Foundation werkte in dit jaar dus samen met 13 grote organisaties, waaronder veritree, ScanTrust, Save the Children NGO, Taurus, HackerOne, COTI-netwerk, Ecoage, Coinfirm, NOWPayments, UBX, Aid Technology en BaiasWine.

De meest recente samenwerking, met Ecoage, werd aangekondigd op 22 december. Eco-Age, is een adviesbureau op het gebied van duurzaamheid. Ook was het bedrijf drijvende kracht achter de Renaissance Awards. Eco-Age besloot de fysieke beeldjes van reguliere prijsuitreikingen uit te wisselen met niet-verwisselbare tokens (NFT’s) en daarom ging het een partnerschap aan met Cardano voor het maken van NFT’s. De Cardano-blockchain werd gebruikt om 13 unieke digitale kunstwerken te maken.

Cardano en het goede doel Save the Children zijn eerder dit jaar ook een samenwerking aangegaan om methoden te onderzoeken om Cardano en de digitale token van ADA te gebruiken om hun humanitaire operaties in Oost-Afrika te ondersteunen. Save the Children zal als onderdeel van deze overeenkomst een financiële toegangspoort creëren om ADA-donaties rechtstreeks, zonder tussenkomst van tussenpersonen, te innen.


De positiviteit rondom Cardano is terug

Cardano’s ADA token heeft het een tijd lang zwaar gehad, maar de positiviteit rondom de munt lijkt teruggekeerd. Sinds 21 december is de koers namelijk met bijna 30% gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs rond de $1,57, wat betekent dat de prijs vandaag met 9 procent is gestegen.

De ADA koers is gestegen tot boven het psychologische niveau van $ 1,50, wat een cruciaal gebied was. Een uitbraak boven de $1,58 lijkt ervoor te kunnen zorgen dat de ADA prijs uitbreekt aan een dalend kanaal. Hierdoor lijkt een snelle prijsstijging richting de $1,80 mogelijk. Een doorbraak van het $1,80 zou al helemaal positief zijn. Het volgende weerstandsniveau ligt dan pas weer rond de $2,00.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk