galaxy fox pb 13
Persbericht

De meeste munten in het rood nu $BTC daalt naar $40K; $GFOX Presale Nadert de $1 Miljoen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


$BTC heeft zijn slechtste prestatie sinds augustus laten zien, waarbij het zich rond de $42K vestigde na een plotselinge duikvlucht van 11%, aangezien de val nu ook overslaat naar altcoins. Een paar uitzonderingen wisten aanvankelijk de kogel te ontwijken, maar zelfs de meeste van die munten zijn nu ook in het rood door de schijnbaar onstuitbare neerwaartse besmetting. Hedera ($HBAR) was een van de weinige uitzonderingen die nog steeds in het groen stond, met een kleine 3% in de afgelopen 24 uur, aangezien vrijwel de hele rest van de markt heeft gedumpt.

En toch, ondanks de somberheid, zijn er nog steeds enkele munten die goed presteren, namelijk presales zoals Galaxy Fox die zelfs meer momentum hebben gezien terwijl de spotprijzen op beurzen kelderen, gebaseerd op het feit dat bijna 1 miljard tokens al zijn verkocht, waarmee bijna $1 miljoen is opgehaald in slechts een paar weken.

Waarom de Hype Rondom $GFOX?

Het speel-om-te-verdienen mechanisme van Galaxy Fox kenmerkt zich door een klassiek runner-spel waarin spelers wereldwijd concurreren om het seizoen bovenaan de ranglijst te eindigen. De top 20% verdient prijzen, aangezien deze financiële stimulans dient als een opstapje naar het ecosysteem.

Gebruikers die hun kansen willen vergroten, kunnen een van de 3.000 unieke NFT’s kopen die in-game statistiekverhogingen bieden. De klassieke memecoin token burn geeft $GFOX een deflatoire aard, en het protocol zal periodiek tokens uit de omloop verwijderen, waardoor hun schaarste toeneemt. Een opvallend kenmerk van de tokenomics van $GFOX is het gebrek aan inflatiedruk. 80% van de tokens zal actief zijn na de TGE, en zelfs de beloningen voor staking in het ecosysteem worden gefinancierd door koop- en verkoopbelastingen.

Een gebrek aan verwatering vergroot de waardepropositie om tijdens de presale in dit project te stappen. Na de lancering kunnen deelnemers hun tokens staken in de Stargate-module en de beloningen zien binnenstromen.

Eindgedachten

Ondanks de hevige turbulentie op de markt deze week, zijn er een paar lichtpuntjes – munten zoals $AVAX, die een grote klap kregen in de neergang, tonen al positieve tekenen van herstel, net zoals $HBAR en $ATOM nog steeds indrukwekkende veerkracht tonen tegen de stormachtige omstandigheden. Galaxy Fox blijft door zijn presale heen scheuren en is fase 3 binnengegaan. De huidige prijs van $GFOX, $0,001122, zal in fase 4 stijgen naar $0,00132 dankzij het dynamische prijsmodel. Gezien de macro-marktomstandigheden, inclusief de aanstaande $BTC halvering en een aanstaande Spot ETF, is het onwaarschijnlijk dat deze neergang erg lang zal duren.

Meer informatie over $GFOX vind je hier:

Bezoek Galaxy Fox Presale | Join De Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.