Solana, SOL
Solana

‘Deze Ethereum-rivaal kan nog VEEL verder stijgen’

Als we de populaire pseudonieme analist Altcoin Sherpa mogen geloven, dan staat Solana nog een mooie periode te wachten. Altcoin Sherpa is ervan overtuigd dat het populaire smart contract platform, dat direct concurreert met Ethereum, in de toekomst nog veel verder kan stijgen. Hij waarschuwt echter voor één ontwikkeling die later nog roet in het eten kan gooien…

Gevaar voor Solana?

Een gevaar voor Solana zou zijn als het gefailleerde FTX besluit om zijn tokens op de markt te dumpen. “SOL: Ik denk nog steeds dat we gaan zakken. De FTX-dump komt uiteindelijk en ik denk dat deze opwaartse koersbeweging een lokkertje is. Ik zou geduldig zijn met Solana. Notitie: ik denk dat deze munt veel en veel verder gaat stijgen in de toekomst”, aldus Altcoin Sherpa.

Volgens de analist is het raadzaam om geduldig te blijven met Solana, omdat FTX dus mogelijk een gigantische bult aan tokens op de markt gaat dumpen.

“Hoewel ik denk dat geduld een schone zaak is gegeven de FTX-situatie, heeft Solana ook een consolidatieperiode van één maand achter de rug in een over het algemeen gezonde macro-upswing van Bitcoin. Naar mijn mening betekent dit dat je tenminste een beetje blootstelling op Solana moet hebben als je van de stijgingen wil profiteren”, zo gaat hij verder.

Altcoin Sherpa geeft beleggingsadvies met betrekking tot Solana

De analist lijkt niet bang voor repercussies van financiële toezichthouders en waakhonden, want hij geeft in zijn analyse gewoon financieel advies over Solana.

“Ik zou aanraden om een swing-trade te openen op Solana en te kopen vanaf hier tot onder de 50 dollar. Dat moet het ook goed doen als investering, waarbij je deze munten voor zes maanden aanhoudt en ze vervolgens laat lopen. Grote kans dat de koers in de toekomst veel hoger staat”, aldus Altcoin Sherpa.

Op het moment van schrijven staat Solana overigens op een gigantische plus van 8,54 procent over de afgelopen 24 uur. Daarmee komt het op een koers van 68,75 dollar en een market cap van 29,43 miljard dollar, waarmee het nog ver achter de 284 miljard dollar van Ethereum zit.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana’s verborgen groeipotentieel: Waarom het nog lang niet klaar is met stijgen
De 4 belangrijkste factoren achter de snelle stijging van de Solana koers
Analist voorspelt nieuw koersrecord Solana van $360
Meer nieuws

Meest gelezen