Crypto price up
Altcoin

Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%

In de cryptowereld zijn projecten die snel in waarde stijgen geen uitzondering. Recentelijk heeft Bitcoin (BTC) een indrukwekkende groeiperiode doorgemaakt, terwijl altcoins zoals Cardano (ADA) en Solana (SOL) ook aanzienlijke winsten laten zien.

Echter, deze indrukwekkende prestatie overtroffen door Bonk (BONK), een nieuwe cryptomunt die is ontwikkeld op het Solana-netwerk. BONK heeft in slechts zeven dagen een opmerkelijke waardestijging van 228% gerealiseerd.

Wat is Bonk?

Bonk werd in december 2022 gelanceerd en is een memeproject dat net als Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE) de Shiba Inu hond als mascotte heeft. Het is de eerste “honden munt” en opvallend genoeg is 50% van de voorraad gratis verdeeld onder Solana gebruikers.

Deze strategie leidde tot een integratie in verschillende projecten en een indrukwekkende prijsgroei. Op het moment van schrijven heeft de token een marktkapitalisatie van bijna $870 miljoen en neemt het de 77ste plek op de ranglijst van CoinGecko

De snelle opkomst van Bonk

De potentie van de cryptomarkt om mensen razendsnel rijk te maken wordt zelden zo duidelijk geïllustreerd als in het geval van de BONK token, zoals te zien is in de onderstaande grafiek.

Deze grafiek toont het koersverloop van BONK over de afgelopen 90 dagen, een periode die getuigt van zowel stabiliteit als explosieve groei. Na een periode van relatieve rust in september, waarbij de prijs van dit memeproject amper veranderde, begon eind oktober een opmerkelijke transformatie. In slechts anderhalve maand tijd schoot de koers omhoog met bijna 8.000%, een stijging die de snelle wendingen in de cryptowereld illustreert.

Om de impact van deze groei in perspectief te plaatsen: een hypothetische investering van $2000 in BONK in oktober zou inmiddels een waarde van ongeveer $160.000 hebben.

BONK koers schiet omhoog
BONK koers schiet omhoog – Bron: TradingView

Ook Ordi token ziet waardestijging van 2.000%

In de recente weken heeft het Ordi (ORDI) project ook een explosieve groei doorgemaakt. De ORDI token is verbonden aan het baanbrekende Bitcoin Ordinals protocol, dat het mogelijk maakt om BRC-20 tokens te creëren.

Na een bescheiden lancering in september met een beginprijs van $2,88, bleef ORDI aanvankelijk relatief onopgemerkt. Echter, door de groeiende populariteit van het Ordinals protocol begon ORDI aan een sterke opwaartse trend.

Deze trend culmineerde op 6 december, toen de waarde van ORDI een hoogtepunt bereikte van $68,37. Dit betekent een indrukwekkende stijging van 2.000% in slechts anderhalve maand.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BONK of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen