SHIB
Shiba inu

Dit is waarom crypto whales massaal Shiba Inu kopen

Shiba Inu heeft de afgelopen dagen opmerkelijke prestaties laten zien. Uit gegevens van het blockchain-analyseplatform IntoTheBlock blijkt dat ‘whales’, de grote investeerders in de cryptowereld, een cruciale rol hebben gespeeld in de recente opwaartse trend van de koers van deze munt.

Groeiende interesse van whales in Shiba Inu

De gegevens tonen aan dat de netto instroom van grote SHIB-bezitters sinds 10 december met bijna 1.100% is toegenomen. In totaal bedraagt de netto instroom van Shiba Inu-tokens nu 4,68 triljoen, waarvan 287 miljard SHIB afkomstig is uit de laatste paar dagen. Dit duidt erop dat whales, of grote investeerders, de huidige relatief lage koers aangrijpen als een kans. De token handelt namelijk nog steeds bijna 89% onder zijn hoogste koers ooit, die in oktober 2021 werd bereikt, wat wijst op aanzienlijk opwaarts potentieel voor het project.

Een toename in de instroom door grote bezitters wordt doorgaans beschouwd als een blijk van vertrouwen in de toekomst van het netwerk. Dit kan een positieve invloed hebben op het algemene sentiment rond SHIB als investering. De toenemende interesse van deze groep investeerders lijkt ook verband te houden met de groeiende adoptie van Layer-2 Shibarium. Het netwerk registreert wekelijks nieuwe hoogtepunten in de burn rate, wat een indicatie is van toenemende gebruikersactiviteit. Bovendien leiden recente verbeteringen op het gebied van schaalbaarheid en efficiëntie tot een groeiend optimisme onder investeerders.

Baanbrekende update Shibarium verwacht

De toekomstverwachtingen voor Shiba Inu zijn zeer positief. Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, heeft recentelijk in de officiële Telegram-groep van Shibarium, het Layer-2 platform, aangekondigd dat er “baanbrekend” nieuws op komst is.

Deze aankondiging heeft binnen de gemeenschap geleid tot speculaties over mogelijke significante technologische vooruitgangen, zoals verbeteringen in de transactiesnelheid of de beveiliging van Shibarium. Tot dusver zijn er echter nog geen concrete details vrijgegeven over wat dit nieuws precies inhoudt.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Shiba Inu hoofdontwikkelaar belooft baanbrekend nieuws op korte termijn
Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Meer nieuws

Meest gelezen