Altcoin

Dit is waarom de ‘The Sandbox’ koers stijgt

De prijs van SAND-tokens zijn naar een nieuw recordhoogte gestegen nu The Sandbox zijn langverwachte play-to-earn metaverse-evenement aankondigt.


Slechts 5000 spelers mogen het meemaken

Gaming bedrijf The Sandbox stelt voor het eerst een deel van zijn Metaverse open voor spelers via een play-to-earn (P2E) Alpha-evenement.

De virtuele gamewereld van The Sandbox stelt gebruikers in staat geld te verdienen met hun doorgebrachte tijd in de Metaverse via een play-to-earn-model. Spelers kunnen land kopen en NFT’s maken in het spel, en de Sandbox-token (SAND) verdienen door verschillende missies te voltooien. 

Volgens een aankondiging van het bedrijf begint het evenement op 29 november en duurt het tot 20 december. Een selecte groep van slechts 5000 gebruikers krijgt de kans om tot 1.000 SAND te verdienen. Dit is ongeveer $3.500 tegen huidige prijzen. Ook kunnen ze drie exclusieve NFT’s verdienen door midel van tijd besteed aan 18 ervaringen ontwikkeld door The Sandbox-teams.

De drie exclusieve NFT’s zijn alleen beschikbaar tijdens het evenement. Het zijn poort in middeleeuwse stijl, een blauwe en zwarte draak en een langzwaard die allemaal bruikbaar zijn in de Sandbox Metaverse.

De exclusieve Alpha NFT’s van The Sandbox

De Alpha Pass is een NFT-ticket dat 5000 personen volledige toegang tot het evenement geeft. 1000 liggen er voor het grijpen in de loterij voor Sandbox Landowners. 2.250 tickets zullen worden uitgedeeld aan Sandbox-accounthouders via dagelijkse wedstrijden gedurende een periode van drie weken. Deze gouden tickets zullen ook te koop zijn op de secundaire markt van OpenSea tussen 29 november en 19 december.

Spelers zonder de pas hebben toegang tot drie ervaringen en de Alpha Hub. Dit is een multiplayer-spelmodus met een reeks locaties en speurtochten. Ze komen echter niet in aanmerking voor P2E-beloningen.

Volgens gegevens van OpenSea ligt de bodemprijs voor Sandbox NFT’s op het moment van schrijven op ongeveer 1 Ethereum token ter waarde van $4.280.


Koop niet zomaar virtueel landgoed

Voor nieuwe gebruikers die op het punt staan ​​om deel te nemen aan het virtuele spel, vertelde de mede-oprichter en voorzitter van Animoca Brands, Yat Siu dat mensen de tijd moeten nemen en niet zomaar viruteel land moeten kopen.

“Ik zou mensen die het willen ervaren, aanraden om gewoon naar de plaatsen te gaan, ze te ervaren, lid te worden van de community op Discord en een praatje met ze te maken. Kijk waar het allemaal om draait voordat je de sprong waagt om land te kopen. Want weet je, het is hetzelfde als wanneer in de echte wereld onroerend goed koopt.”

“Ik bedoel, je gaat niet zomaar naar New York vliegen en zeggen: die koop ik,” voegde hij eraan toe.

Begin deze maand sloot The Sandbox een Series B-financieringsronde van $93 miljoen af onder leiding van SoftBank Vision Fund 2. Het bedrijf verklaarde dat het project al vier jaar in ontwikkeling is en zijn Metaverse in “gefaseerde fasen” zal lanceren. De financiering zal naar verluidt gaan naar het opschalen van The Sandbox via het ontwikkelen van nieuwe games en live-ervaringen en het zoeken naar aanvullende partnerschappen met populaire merken en intellectuele eigendommen.

De Sandbox koers is vandaag met meer dan 36 procent gestegen, tot $3,47. Daarmee is SAND de best presterende cryptomunt van vandaag.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk