Bitcoin
Bitcoin

Duidelijkheid VS en lagere inflatie cruciaal voor volgende Bitcoin bull run

De aanstaande bullmarkt voor cryptocurrency’s benadrukt de noodzaak van gestroomlijnde regelgeving in de Verenigde Staten, evenals het bewijs van afnemende kerninflatie. Nansen, een vooraanstaand bedrijf in crypto-analyse, verschaft cruciale inzichten betreffende de oppervlakkige verkoopdruk en de afname van volatiliteit. Ondanks de huidige onzekerheden omtrent de Amerikaanse regelgeving, blijft Bitcoin veerkracht tonen en bevestigt het zijn positie als een stabiele performer in de markt.

Belang regelgeving en inflatie-afzwakking voor cryptocurrency’s bullmarkt

De op handen zijnde bullmarkt voor cryptocurrency’s onderstreept de noodzaak van heldere regelgevingsrichtlijnen in de Verenigde Staten en onweerlegbaar bewijs van een afnemende kerninflatie. Deze essentiële inzichten worden ons aangeboden door Nansen, een toonaangevend bedrijf in crypto-analyse.

In een recente publicatie van Nansen, opgesteld door researchanalist Aurelie Barthere, wordt er melding gemaakt van “een oppervlakkige verkoopdruk op BTC en een aanhoudende daling van de impliciete volatiliteit in de cryptowereld, wat wijst op de mogelijkheid dat veel negatief nieuws over regelgeving en macro-economische factoren al in de marktprijzen is verwerkt.” Dit verhelderende inzicht, gedeeld via Twitter, schept meer duidelijkheid over de huidige situatie.

Het rapport werpt bovendien een scherp licht op de verandering waarbij de mogelijke recessie naar de achtergrond verschuift, terwijl de aanhoudende inflatie ons blijft verbazen. Deze onvoorziene situatie leidt tot niet-lineaire effecten, waarbij het monetaire beleid (met uitzondering van Azië) langer restrictief blijft. Dit resulteert op zijn beurt in een toenemende tegenwind voor risicovolle beleggingen.

Bitcoin Blijft Standvastig Ondanks Regelgevingsuitdagingen

Ondanks dat er veel onduidelijkheid bestaat over de wetten in de Verenigde Staten voor cryptocurrencies, blijft Bitcoin standhouden en zelfs groeien. Deze onduidelijkheid wordt groter door rechtszaken die zijn aangespannen door de Amerikaanse toezichthouder op de financiële markten, de Securities and Exchange Commission. Deze heeft rechtszaken lopen tegen bekende cryptobeurzen zoals Coinbase en Binance.

Maar zelfs met deze uitdagingen, blijft Bitcoin, de meest waardevolle digitale munt als je kijkt naar de totale marktwaarde, bewijzen dat het een betrouwbare investering is. In de afgelopen zes maanden is de waarde van Bitcoin met een indrukwekkende 66,5% gestegen.

Op dit moment is er ook veel activiteit rondom Bitcoin. Veel mensen kopen en verkopen de munt, wat laat zien dat er veel interesse en vertrouwen in Bitcoin is, ondanks de onzekere situatie. Het bewijst dat Bitcoin nog steeds een sterke speler is in de wereld van cryptocurrencies.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen