Bitcoin

Edward Snowden had gelijk over Bitcoin

Edward Snowden, de meest beruchte klokkenluider van Amerika, had gelijk over de Bitcoin en daar wees hij vandaag op. In maart benoemde hij namelijk de boden van de Bitcoin. Sindsdien is de prijs gestegen van $5.000 naar $19.000.

Hij tweette: “Bitcoin was toen ~ $5.000.”


De oorspronkelijke tweet

De oorspronkelijke tweet plaatste Snowden toen de Bitcoin prijs instortte als gevolg van de wereldwijde marktcrash veroorzaakt door corona. Hierdoor zakte de BTC prijs tot onder de $5.000.

Bitcoin maakte op dat moment zijn grootste dagelijkse prijscrash ooit mee en verloor in slechts 24 uur tijd bijna de helft van zijn waarde. Maar hoewel sommige mensen dachten dat het de ondergang zou zijn van Bitcoin, toonde de digitale munt in de maanden erna zijn kracht.

“Dit is de eerste keer sinds een tijdje dat ik zin heb om bitcoin te kopen. Die daling was te veel paniek en te weinig reden, ”tweette Snowden op 13 maart.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


De dollar heeft 99,93% van zijn waarde verloren

Ook wees Edward Snowden er op dat de Amerikaanse dollar heel veel waarde heeft verloren ten opzichte van de digitale munt.

“Vandaag heb ik vernomen dat de dollar 99,93% van zijn waarde heeft verloren sinds 2013 (ten opzichte van Bitcoin),” schreef hij.

 

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen