Ripple

Er zijn 137,5 miljoen Ripple tokens verplaatst

Een gigantische hoeveelheid XRP tokens zijn verplaatst tussen anonieme wallets en crypto exchanges. Dit terwijl de XRP-liquiditeit een nieuw record bereikt.


XRP liquiditeit stijgt

Ripple’s XRP token blijft haar liquiditeit verhogen. Hierdoor wordt de munt populairder voor grensoverschrijdende transacties. Terwijl de XRP-liquiditeit blijft groeien en nieuwe recordhoogtes bereikt, tonen grote bedrijven en exchanges hun interesse in de op twee na grootste munt. De bedrijven verplaatsen enorme aantallen XRP tokens.

Dit leek echter op geen enkele manier de XRP-prijs te beïnvloeden.


137,5 miljoen Ripple tokens verplaatst

De Twitter bot genaamd ‘XRPL Monitor‘ heeft verschillende opeenvolgende transacties van gigantische hoeveelheden XRP gedetecteerd. Tijdens deze transacties werden er in totaal 137,5 miljoen tokens verplaatst. Dat is $28.478.517 tegen de huidige koers.

Vijf transacties werden uitgevoerd tussen onbekende wallets en crypto exchanges, waaronder Bithumb, Triple Dice Exchange en Coinone. Elk van de vier transacties lag boven de 20 mln XRP. Slecht één transactie bedroeg 5,7 mln tokens.


Nieuwe hoogtepunten

De ODL-transacties op de Filipijnen die via de Coins.ph exchange worden verwerkt, heeft een nieuw hoogtepunt bereikt van 7.597.709 XRP. Ook in Australië bereikt de munt bijna een nieuwe hoogtepunt in liquiditeit.

Eerder was Ripple’s partner in Mexico, genaamd Bitso, de eerste die records brak. Zoals eerder gemeld, is de Bitso exchange nog steeds actief bezig met het verspreiden van het ODL-platform van Ripple in Mexico, met de bedoeling om haar aandeel in de lokale geldoverdrachten markt aanzienlijk te vergroten.


Ripple community blijft optimistisch

Nadat de Ripple prijs eerder dit jaar naar de $0,30 was gestegen, zweeft de XRP prijs momenteel rond de $0,20.

De Ripple koers is de afgelopen weken, samen met Bitcoin en andere altcoins, flink naar beneden gevallen. Ondanks de crash blijven velen in de XRP community optimistisch. Zo schrijft Twitter-gebruiker ‘The Cryptic Poet’ het volgende:

“De markt daalt, iedereen vergeet alles wat ze hebben geleerd over de #XRP. Deze tijdelijke prijzen veranderen niets aan de fundamenten. Wees geduldig.”

Hij drong er ook bij de community op aan om op te vrolijken en herinnerde hen aan de grote partners waarmee Ripple samenwerkt. “Laten we niet vergeten wie er op Ripple draait.”

  • American Express
  • SCB
  • Santander
  • RationalFX
  • Coinone
  • Induslnd Bank