Ethereum

Ethereum kan $700 bereiken als deze weerstand wordt gebroken

Altcoins volgen de prijsprestaties van Bitcoin de afgelopen weken, waardoor Ethereum veel volatiliteit heeft gezien.

Echter, terwijl Bitcoin een nieuwe all-time high heeft neergezet, blijft Ethereum ver onder zijn hoogtepunt van $1.350 die werd bereikt in 2017.

ETH heeft dit jaar geweldig gepresteerd maar heeft op het moment te maken met een zware weerstand tussen de $600 en $630. Het doorbreken van dit niveau zou volgens een bekende analist een prijsstijging richting de $700 kunnen veroorzaken op de korte termijn.


Ethereum toont teken van kracht

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $611. Dat betekent dat de prijs vandaag met 2,9% is gestegen.

Ethereum bevindt zich nu dus in het belangrijke weerstandsniveau tussen de $600 en $630. Nu de $600 is gebroken zullen bulls proberen de $620 weerstand te doorbreken. Vanuit daar kan Ether een aanval doen om de $630 te doorbreken.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Dagelijkse candle close boven $600 kan zorgen voor grote prijsstijging

Een bekende analist is, ondanks de zware weerstand, zeer bullish op Ethereum. Hij vertelt dat wanneer de dagelijkse candle boven de $600 sluit, de ETH prijs spoedig richting de $700 zou kunnen stijgen.

“Weerstand wordt nog steeds afgewezen in de regio van $630, maar eerlijk gezegd denk ik dat als we vandaag een sterke dagelijkse afsluiting van boven de $600 kunnen zien, we ons kunnen richten op de $700.”

Ondanks dat de ETH grafiek er positief uitziet, zal de volgende move van de altcoin waarschijnlijk afhangen van de Bitcoin. Een sterke BTC zal Ethereum en andere altcoins in staat stellen om mooie winsten te boeken.