Ethereum
Ethereum

Ethereum koers van 2.515 dollar in aantocht?

De populaire handelaar Kevin Svenson is ervan overtuigd dat Ethereum nog stevige stijgingen voor de boeg heeft, ondanks dat er over het gehele jaar 2023 al een plus van 87,40 procent op de borden staat. Zijn koerstarget voor de korte termijn voor Ethereum legt hij op 2.515 dollar.

“Ethereum bereikte vandaag een nieuw hoogtepunt voor 2023. Maar er is nog veel ruimte voor groei. Eerste target: 2.515 dollar (1.618 Fib) waarmee we ons richten op de afsluiting van de weekkandelaren van 2022”, aldus Kevin Svenson.

Nog meer stijgingen op komst?

Als je goed naar de grafiek van Svenson kijkt, dan is het koerstarget van 2.515 dollar voor Ethereum nog maar het begin volgende de analist.

Daarna ziet hij de digitale munt doorstijgen naar het niveau van 3.200 dollar, om vervolgens het niveau van 3.800 dollar te bereiken.

Op het moment van schrijven klokt de Ethereum koers binnen op 2.232 dollar, waarmee het op een stijging van 11,20 procent staat over de afgelopen zeven dagen.

Vanaf het begin van het jaar gemeten staat Ethereum zelfs op een stijging van 86,50 procent. Waarmee het Bitcoin nog wel voor zich moet laten. Bitcoin staat met de huidige koersen namelijk op een plus van 144 procent voor het jaar 2023.

Schiet Bitcoin de 42.000 dollar voorbij?

In een nieuwe video-update legt Kevin Svenson ook uit hoe de Bitcoin koers voorbij het niveau van 42.000 dollar kan schieten. Volgens de analist is Bitcoin dan wel afgewezen rond het niveau van 42.000 dollar, maar sprong de digitale munt op vanaf zijn steunpunt in de grafiek en is het klaar om de bullrun een vervolg te geven.

“Als we de 42.000 dollar raken, afwijzen en terugvallen naar de steun en we daar consolideren, boven de trendlijn blijven een geen snelle afwijzing of neerwaartse uitbraak krijgen, dan krijgen we waarschijnlijk een groot vervolg van de bullish prijscatie”, aldus een positieve Kevin Svenson.

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin op 41.600 dollar en zitten we redelijk dicht tegen de door Svenson genoemde 42.000 dollar aan.

Nu is het dus de vraag of de bulls het momentum kunnen vinden om de koers een nieuwe slinger omhoog te geven.

Alleen in December: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen