Ethereum

“Ethereum ziet er gigantisch bullish uit”

Ethereum heeft de laatste tijd opmerkelijk veel kracht vertoond. De prijs is in de afgelopen 7 dagen met meer dan 9 procent gestegen terwijl BTC ‘slechts’ een winst van 1,58% boekt. Analisten merken op dat Ethereum extreem bullish is en dat het mogelijk spoedig een ‘All Time High’ kan bereiken.


Ethereum in extreem bullish trend

De Bitcoin heeft de laatste tijd te maken gehad met enorme turbulentie, maar het heeft nog geen ernstige impact gehad op de altcoins. De meeste grote altcoins lijken zich langzaam wat los te koppelen van BTC en dat heeft een aantal crypto’s grote winsten opgeleverd. Zo is de Ethereum prijs deze week met meer dan 9 procent gestegen, heeft Chainlink een geweldige rally van +50% meegemaakt en heeft Polkadot een winst van meer dan 110% geboekt.

Met name de Ethereum is extreem bullish volgens analisten. Wat suggereert dat het op het punt staat om op korte termijn nieuwe recordhoogtes neer te zetten. In tegenstelling tot de Bitcoin, LINK en andere grote altcoins, moet Ethereum in de loop van deze bull cyclus nog nieuwe recordhoogtes neerzetten. Dit kan erop wijzen dat het een grote kans heeft om aanhoudende groei te zien naarmate de marktcyclus voortduurt.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Ethereum wint ten opzichte van de Bitcoin

Momenteel ligt de prijs van 1 Ether token rond de $1.225, wat 3,20% hoger is dan een dag geleden. Dat is een mooie winst, maar als we uitzoomen en naar de 30-daagse winsten kijken dan zien we pas wat een geweldige prijsstijging Ethereum mee heeft gemaakt.

De munt steeg in 30 dagen tijd namelijk van $651 naar $1.225. Dat is een procentuele prijsstijging van bijna 100%. Deze indrukwekkende rally heeft ervoor gezorgd dat ETH ook weer terrein heeft gewonnen ten opzichte van de Bitcoin.

Groen = ETH in dollar prijs / Geel = ETH in BTC prijs

Analist beweert dat Ethereum klaar is om naar de $3.000 te stijgen

Een analist legde in een tweet uit dat hij denkt dat Ethereum een opwaartse beweging richting de $3.000 kan meemaken. Hij merkt wel op dat het eerst zijn hoogste punt ooit van $1.450 moet doorbreken. Een beweging voorbij dit niveau zou kunnen leiden tot een enorm opwaarts potentieel op korte termijn.

“ETH / USD: De macrotrend ziet er nog steeds extreem bullish uit. Als we de wekelijkse candle op deze manier sluiten, is de volgende stop een all time high. Ik denk dat we iets vergelijkbaars zien als wat ik hierboven heb laten zien, een test en sluiten boven de vorige All time high om vervolgens snel de prijs van $2800 / $3200 te testen.”

De komende dagen zouden inzicht moeten geven in de vraag of de kracht van Ethereum ten op zichte van de Bitcoin voldoende zal zijn om het naar recordhoogtes te laten stijgen.