crypto prijs stijgt
Altcoin

Ex-Goldman Sachs Topman Voorspelt Miljarden stroom naar Altcoins

Voormalig Goldman Sachs leidinggevende, Raoul Pal, heeft zijn standpunt gedeeld dat de cryptomarkt zich mogelijk voorbereidt op een belangrijk keerpunt, waarbij een aanzienlijke instroom van kapitaal in de sector zeer waarschijnlijk is.

De Belangrijkheid van de TOTAL3 Grafiek

De macro-analist deelde zijn inzichten met zijn bijna een miljoen volgers op Twitter, waarbij hij de nadruk legde op de TOTAL3 grafiek. Deze grafiek volgt de totale marktkapitalisatie van alle crypto-activa, met uitzondering van Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH).

Volgens Pal, toont de TOTAL3 een bullish patroon, aangezien het zich dicht bij de piek van een dalende wigstructuur bevindt. Een mogelijke uitbraak kan leiden tot een totale marktkapitalisatie van altcoins die de grens van $4 biljoen doorbreekt.

Het is een van de meest bullish en perfecte grafieken die ik ooit heb gezien, en het gemeten doel is meer dan $4 biljoen.

Bron: Raoul Pal/Twitter

Miljardenstromen Naar TOTAL3 en Crypto-Marktkapitalisatie

Momenteel wordt TOTAL3 verhandeld rond een waarde van $332,65 miljard. Een stijging naar $4 biljoen zou wijzen op een potentieel opwaarts rendement van meer dan 1.100%.

Pal is van mening dat de totale marktkapitalisatie van alle crypto-activa zou kunnen oplopen tot $10 biljoen. Eerder al suggereerde hij dat crypto één van de snelst groeiende activaklassen zou kunnen zijn, vooral met de toenemende wereldwijde liquiditeit.

Bovendien verwacht Pal dat de aanvraag van BlackRock voor een spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) nieuw kapitaal zou kunnen aantrekken in de opkomende cryptosector, waarmee de potentiële groei van de cryptomarkt verder versterkt wordt.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en Crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen