Bitcoin, Dogecoin

Extreme volatiliteit: Bitcoin schiet in 1 uur tijd van $32k naar $37k

Deze ochtend is absoluut knots-gek te noemen voor crypto investeerders. De Bitcoin prijs schoot namelijk in 1 uur tijd van $32.000 naar $37.000. De koers op dit moment ongekend volatiel en wiebelt elke seconde met honderden dollars heen en weer.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Elon Musk en Bitcoin

Deze. bijna ongekende volatiliteit, vindt plaats te midden van een bizarre week voor de aandelen- en cryptomarkten. Een paar dagen geleden hadden we het GameStop aandeel die met meer dan 500% omhoog vloog waardoor hedgefunds miljarden dollars verlies maakten. Gisteren begon de Dogecoin ineens enorm te stijgen. De munt stond vannacht zelfs op een winst van 1.000%. Nu zien we enorme volatiliteit bij de Bitcoin koers.

Nog een opvallend feit: De rijkste man ter wereld, Elon Musk heeft nu 1 woord in zijn Twitter Biografie staan: #Bitcoin. Deze actie van de Amerikaanse miljardair zorgt alleen maar voor extra verwarring, volatiliteit en hype.

Twitter biografie Elon Musk

Waar de Bitcoin koers vandaag gaat stranden is eigenlijk niet te voorspellen. Het lijkt er in ieder geval wel op dat deze ochtend voor een hernieuwde interesse onder retail beleggers heeft gezorgd. Dit kan betekenen dat de prijs misschien wel weer richting de $40.000 kan stijgen.

Bitcoin nieuws

Montenegro begint mogelijk met Bitcoin mining
Doorbraak in Crypto: SEC-voorzitter uit onverwachte steun voor Spot Bitcoin ETFs
JP Morgan: Ethereum zal beter presteren dan Bitcoin in 2024, Halving al ingeprijsd
Meer nieuws

Meest gelezen