Finst ad in Amsterdam
Blockchain

Finst lanceert On-Chain Staking Service met hoge rewards

Vandaag markeert een mijlpaal voor de cryptocommunity in de Benelux, want Finst onthult eindelijk zijn langverwachte on-chain staking service. Deze lancering, die met veel anticipatie wordt ontvangen, introduceert naar verluidt een ongekende flexibiliteit voor stakers.

Geen minimum inlegvereiste

In vergelijking met enkele andere gereguleerde Nederlandse platforms die flexibele staking aanbieden, zoals BCM, overtreft Finst de verwachtingen met tot wel 3 keer zoveel beloningen voor het staken van bijvoorbeeld Ethereum.

Wat deze service nog aantrekkelijker maakt, is het ontbreken van lock-up of bonding/unbonding periodes. Stakers kunnen hierdoor hun activa op ieder gewenst moment staken of unstaken, zonder beperkingen.

Een ander opvallend kenmerk van de Finst on-chain staking service is de afwezigheid van een minimale inlegvereiste. Iedereen, van beginnende tot ervaren beleggers, kan profiteren van de hoge staking rewards, zonder onnodige belemmeringen.

Met slechts 1 simpele klik kunnen gebruikers hun gehele account activeren voor on-chain staking, een innovatieve functie die het gemak van de Finst-service benadrukt. Bovendien worden stakebare munten in Bundels automatisch gestaked na activatie, waardoor het proces nog eenvoudiger wordt voor de gebruikers.

De Staking Rewards

De staking rewards spreken voor zichzelf en Finst biedt indrukwekkende jaarlijkse rentetarieven (APY) voor verschillende assets:

  • Ethereum (ETH) = 3,10%;
  • Solana (SOL) = 5,00%;
  • Cardano (ADA) = 2,25%;
  • Polygon (MATIC) = 3,25%;
  • Polkadot (DOT) = 7,5%;
  • Near (NEAR) = 5,25%;
  • Cosmos (ATOM) = 10%.

Julien Vallet, CEO & medeoprichter, merkte op over de nieuwe staking feature: “Wij begrijpen het belang van staking voor investeerders, daarom hebben we flink geïnvesteerd in het aanpassen van een veilige oplossing die het beste van alle werelden combineert. Tot nu toe moesten investeerders kiezen tussen flexibiliteit en hoge staking-beloningen, zelfs bij de grootste CEX en DEX. Met Finst krijgen ze beide, omdat onze eigen staking-technologie alle complexiteit wegneemt om een naadloze ervaring te bieden. Het ontwikkelen van zo’n complexe dienst was geen gemakkelijke taak, maar we wilden een unieke oplossing bieden zonder enig compromis. We zijn trots op deze nieuwste toevoeging, die een krachtige oplossing biedt aan investeerders en bijdraagt aan het creëren van een echt gelijk speelveld in de industrie.”

Met deze lancering stelt Finst stakers in staat om eenvoudig passieve inkomsten te genereren, met de mogelijkheid om tot wel 10% APY te behalen. De Finst on-chain staking service kan wellicht een gamechanger worden in de wereld van crypto-staking, waarbij het de normen van zowel beloningen als flexibiliteit verhoogt voor alle deelnemers in de Benelux. Voor meer informatie over Finst Staking kun je op deze pagina terecht.

Blockchain nieuws

Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
In 2024 vertrouwt 40% van de ontwikkelaars van cryptogames op traditionele gaming
NFT-Platform Enjin migratie van meer dan 200 miljoen NFT’s van Ethereum naar eigen Blockchain
Meer nieuws

Meest gelezen