ftx
Exchange

FTX: “Sam Bankman-Fried spreekt niet namens ons”

Sam Bankman-Fried was geliefd bij de hele crypto-wereld, maar dat is na de ineenstorting van het platform zeker niet meer zo. Zelfs FTX zelf probeert nu afstand te nemen van zijn voormalig CEO.

Het officiële Twitter account van FTX schreef in een thread over de relatie die het bedrijf nu heeft met Sam Bankman-Fried. John Ray, de nieuwe CEO van het bedrijf, schrijft in de tweets dat FTX, FTX US en Alemeda Research Ltd. geen banden meer heeft met Bankman-Fried.

De nieuwe CEO van FTX voegde eraan toe dat de meningen van SBF puur zijn eigen mening zijn en op geen enkele manier de officiële standpunten van het bedrijf vertegenwoordigen.

De paar tweets van het bedrijf worden natuurlijk geplaatst om henzelf juridisch in te dekken. Zeker na het gelekte gesprek van Sam Bankman-Fried eerder vandaag, waarin hij zich negatief uitliet over regelgevers.

FTT token crasht naar $1,70

Hoewel Bankman-Fried nog hoop heeft dat FTX het gaat redden, lijkt de rest van de wereld daar niet meer op te rekenen. De FTT token van de failliete beurs is dan ook tot $1,70 gedaald en de kans dat deze ooit nog zal stijgen tot zijn oude niveau lijkt nihil, zeker nu bijna alle crypto exchanges de FTT token hebben gedelist.

Exchange nieuws

ABN Amro koopt beleggingsplatform BUX en stopt met de crypto handel
Deze grote Crypto-beurs geeft zojuist Ripple (XRP) aan haar aanbod toegevoegd
Crypto-investeerders trekken massaal hun activa terug na exploit bij HTX-crypto-exchange
Meer nieuws

Meest gelezen