Ripple, XRP
Ripple

Geruchten over schikking in Ripple rechtszaak zorgen voor enorme XRP transacties

Terwijl de geruchten over een schikking in de Ripple versus SEC zaak toenemen, hebben crypto whales in 24 uur tijd meer dan 392 miljoen XRP tokens verplaatst.

Details over de transacties

Whale Alert heeft de afgelopen dagen meerdere updates gedeeld over grote XRP verplaatsingen. De recente transacties suggereren dat whales nog steeds grote hoeveelheden XRP van en naar exchanges verplaatsen.

In de afgelopen 24 uur meldde Whale Alert dat crypto investeerders maar liefst 392.764.221 XRP tokens hebben verplaatst. De massale verplaatsingen komen door de geruchten over een mogelijke schikking in de lopende rechtszaak tussen Ripple en de SEC.

Uit de gegevens van de crypto whale tracking service blijkt dat de eerste transactie in de afgelopen 24 uur plaatsvond op 12 december om 12:51. Whale Alert toonde aan dat een anonieme whale 38.893.182 XRP ter waarde van $14,4 miljoen had opgenomen van Binance, ’s werelds grootste crypto exchange.

Een aantal uren later verplaatste twee onbekende whales in totaal 188,5 miljoen XRP tokens ter waarde van $72,83 miljoen. Whale Alert noteerde daarnaast ook een andere transactie waarbij er 30 miljoen XRP van de Bitso-exchange werd opgenomen door een onbekende whale.

Whales verplaatsen 98 miljoen XRP in één uur

Opvallend is dat slechts twee crypto whales samen in één uur tijd meer dan 98 miljoen XRP tokens hebben verplaatst. In twee transacties stortte de eerste whale 68 miljoen XRP op Bitstamp. Voor de eerste transactie maakte de whale 28 miljoen XRP over naar een adres op Bitstamp, terwijl dezelfde whale binnen een uur nog eens 40 miljoen XRP naar hetzelfde adres op Bitstamp verplaatste.

De tweede XRP whale verplaatste 30 miljoen XRP-munten naar de Latijns-Amerikaanse exchange Bitso.

Ripple versus SEC

Het is niet verwonderlijk om te zien dat crypto whales maar liefst 392 miljoen XRP verplaatsen in 24 uur. Dit komt doordat de geruchten over een schikking in de rechtszaak van Ripple tegen de SEC de ronde blijven doen. In een verrassende “Ask Me Anything (AMA)-sessie” in het weekend onthulde de oprichter van Cardano, Charles Hoskinson, dat hij had gehoord dat er op 15 december een schikking tussen Ripple en de SEC zal komen.

Ik heb geruchten gehoord dat de rechtszaak op 15 december zal worden afgehandeld. Dat kan op de een of andere manier catastrofale gevolgen hebben voor de industrie.

– Hoskinson

FOX Business-journalist Eleanor Terret ontkrachtte de beweringen van Hoskinson. Ze merkte op dat bronnen van FOX Business zeiden dat de partijen juist niet van plan zijn om te schikken.

Ripple nieuws

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan XRP had gekocht
Ripple brengt een whitepaper uit over CBDC’s
Miljardair draait compleet bij over Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen