Blockchain

Google Cloud voert Blockchain-inspanningen op

Naar verluidt heeft Google Cloud een speciaal team opgericht voor digitale activa. Dit team zal klanten gaan helpen bij het creëren, verhandelen, het opslaan van waarde en het lanceren van nieuwe producten op blockchain-platforms.


Klanten ondersteunen

De oprichting van het nieuwe team werd bekend gemaakt via een Twitter-bericht. Het nieuwe team zal hun klanten gaan ondersteunen. Een woordvoerder van het bedrijf zei hierover het volgende:

“Dit nieuwe team zal onze klanten in staat gaan stellen om hun inspanningen in deze opkomende ruimte te versnellen en de blockchain-ecosystemen van morgen te ondersteunen.”


Wil jij crypto verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Betalingen via cryptocurrencies

De aankondiging van Google Cloud maakt het ook duidelijk dat naarmate het team steeds groter wordt, ze naar manieren zal gaan kijken om Google Cloud-klanten betalingen te laten doen en ontvangen met behulp van cryptocurrencies.

Het is niet de eerste stap van Google binnen de crypto-ruimte. Het moederbedrijf van Google Cloud, Google, heeft onlangs een veteraan van PayPal ingehuurd om te helpen bij de ontwikkeling van Google Pay terwijl het naar de toekomst blijft kijken en crypto nastreeft. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van Google binnen de crypto-wereld zal gaan zijn.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk