terra, luna classic token
Altcoin

Hoofdontwikkelaar Terra Classic: Niemand zal extra LUNC bijdrukken

De kernontwikkelaar van Terra Classic, genaamd Tobias Andersen, vertelde dat niemand extra Luna Classic tokens bij kan drukken zolang hij de leiding over het project heeft. De verklaring komt als reactie op een voorstel om 500 miljard LUNC tokens bij te drukken als onderdeel van een plan om de UST stablecoin te herstructureren en de koppeling met de dollar te herstellen.

“We kunnen USTC repareren zonder meer LUNC bij te drukken”, schreef Andersen. Hij ging verder en schreef: “Geloof me als ik zeg dat zolang ik de code beheer, niemand extra LUNC-tokens zal minten.”

Grote zorgen over centralisatie

Veel mensen uit de Terra Classic community waren blij met de uitspraken van Andersen, aangezien het betekent dat er niet een enorm aantal extra tokens de markt op zal komen. Maar niet iedereen was even blij met de opmerkingen van de ontwikkelaar. Zo vertellen sommigen zich grote zorgen te maken over de centralisatie van de munt.

Misschien wel het meest opvallende van de Twitter conversatie van Tobias Andersen was zijn antwoord op de vraag of zijn standpunt hetzelfde zou blijven als de community wel vóór het voorstel zou stemmen om extra LUNC tokens bij te drukken. Andersen reageerde hierop door te zeggen dat hij het dan alsnog tegen zou houden. Hij schreef:

“Ik werk gratis en ik ga niks implementeren waar ik het niet mee eens ben. Maar ik zal niet in de weg staan als de community andere ontwikkelaars vindt die het voorstel wel willen doorvoeren.”

Hoewel de uitspraken van de ontwikkelaar op veel steun konden rekenen van degenen die tegen het voorstel waren, hebben de verklaringen van Andersen wel de noodzaak benadrukt om een manier te vinden om ontwikkelaars te betalen in plaats van ze al het werk gratis te laten doen.

Altcoin nieuws

Analisten voorspellen: Deze Crypto’s staan klaar voor een enorme prijsstijging
Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Waarom staat deze Cryptomunt vandaag met 40% in de plus?
Meer nieuws

Meest gelezen