Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Hoofdontwikkelaar van Shiba Inu Belooft Shibarium met 1500% te Schalen

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, publiceerde vandaag een tweede update over de status van het Shibarium-netwerk en de schaalvergroting ervan. Kusama bespreekt de strategieën voor het optimaliseren van de Layer-2 keten, voorbereidend op een grote toestroom van verkeer, en de stappen richting decentralisatie na uitvoerige interne tests.

Shibarium met 1500% schalen

In een officiële blog op 19 augustus meldde Shytoshi Kusama dat het team aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt in de schaalvergroting van het Shibarium-netwerk nadat de keten enorme verkeersstromen had ervaren nadat het live ging.

“Sommigen van jullie hebben misschien gemerkt dat we de blockchain vandaag opnieuw hebben opgestart en dat dit goed verliep. Echter, dit was slechts tijdelijk intern testen. Nu die fase is afgerond, schalen we op meerdere manieren op, testen we opnieuw en maken het openbaar,” zei Shytoshi Kusama.

Het ontwikkelteam van Shiba Inu en hun partners zijn druk bezig om Shibarium met 1500% te schalen, om het groeiende verkeer adequaat te ondersteunen. Ze werken ook samen met het gedecentraliseerde team en validators om de serverinfrastructuur met 1500% te schalen.

Shytoshi bedankte de ShibArmy voor het bestrijden van FUD terwijl ontwikkelaars druk bezig zijn met het schalen van Shibarium en het voorkomen van problemen. Ondertussen lijkt de L2-keten weer offline terwijl ontwikkelaars zich voorbereiden op synchronisatie en schaalvergroting.

Shiba Inu koers ziet een klein herstel

Na de aanzienlijke crypto-crash van gisteren heeft de koers van SHIB een lichte opleving laten zien en wordt nu verhandeld voor $0.0000085. Echter, het handelsvolume is in de afgelopen 24 uur met 37% gedaald, wat wijst op een aanhoudend negatief sentiment in de algemene cryptomarkt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?
Dit is waarom crypto whales massaal Shiba Inu kopen
Shiba Inu hoofdontwikkelaar belooft baanbrekend nieuws op korte termijn
Meer nieuws

Meest gelezen